Bejegyzések

Felderítők: zsírfaragás kitartással

Felderítők: zsírfaragás kitartással

Gyakran kerestek meg minket olyan kérdésekkel, kérésekkel, hogy adott területről hogyan tudnátok fogyni, zsírt lefaragni. Sajnos az internetes hirdetések, szuper hasgépekről, ami segítségével kockás hasad, formás feneked lesz nem hoznak formába.

TársasKereső: szállj be te is az ingatlanbizniszbe

TársasKereső: szállj be te is az ingatlanbizniszbe

Az eddigi bejegyzésekből is látható, hogy rengeteg tematikájú játék létezik, amelyekben jobbnál-jobb szerepekbe bújhatunk bele, ezek között hatalmas piaci rést töm be az EladLak, mint az általunk ismert egyetlen játék, ahol ingatlanügynökök lehetünk.

Készülődés 2018-ra

Készülődés 2018-ra

Kezd kialakulni a 2018-as választáson a Fidesz-KDNP ellen induló mezőny. A márciusi ünnep jó alkalom volt arra, hogy mindegyik ellenpárt, pártkezdemény vezérszónoka fellépjen, és elmondja, hogy ők miért is szeretnének hatalomra jutni. Szomorú egy mezőny ez, annyi bizonyos.

LélekÁllomás: az esküvőm tanulságai

LélekÁllomás: az esküvőm tanulságai

Az esküvőnket a balatonon rendeztük meg, közvetlenül a parton mondtuk ki az igent, ami igazi álomesküvőt varázsolt számunkra, de emiatt minden olyan túlszervezett volt, hogy majdnem idegösszeroppanást kaptam, hogy tökéletes legyen. Én saját magamtól, mások pedig tőlem kaptak idegbajt.

Fütty

Fütty

Bevallom, a nemzeti ünnepen én is fütyültem. Na, nem a Nemzeti Múzeumnál, hanem az egész cirkuszra otthon. A kertmegújítás finisében voltam, az ágak lemetszve, összekötözve, már csak a kerítés látványburkolatát kellett felrakni és persze kihordani gallyakat az utcára.

Két kemény bűnügy

Két kemény bűnügy

Végigrabolta az M7 benzinkútjait (Budaörs, Tárnok, Velence) egy fegyveres elkövető. Három megye rendőrsége üldözte, körözte. Aztán a 8-as út egy körforgalmában karambolozott és fegyverével főbe lőtte magát. Az ügy groteszkje, hogy a bűnelkövető már előző nap, tehát cselekedetsora előtt búcsúlevelet írt szerelmének. A legtöbb tetthelyen beérkezésekor a mennyezetbe lőtt. (Tehát nem az eladók irányába vagy közelébe). És e ponton már azonnal kitűnik, hogy nem a kifelé, hanem önmaga felé irányuló agresszió volt a meghatározó. Persze, ha nyomozó lennék, azonnal megpróbálnám érteni a fiú és a szülők, és a tettes és szerelme közti viszonylatot is.

Felderítők: ha nincs alap, nem tudsz továbbfejlődni

Felderítők: ha nincs alap, nem tudsz továbbfejlődni

Az elmúlt pár évben, egyre többen húztok futócipőt, és kocogtok kedvetekre. Sőt! Kaposváron is egyre inkább virágkorukat érik a futóközösségek, amatőr triatlonos klubok. Szinte napi rendszerességgel mentek ki futni, és nagy örömünkre, nem egy tehetség bukkan elő közületek, és lesz amatőr futóból félmaratonokra járó versenyző, vagy akár maratonista.

TársasKereső: Bang, egy vadnyugati történet

TársasKereső: Bang, egy vadnyugati történet

Amikor valakivel arról beszélgetünk, hogy milyen játékot ismer a társasok új generációjából, az esetek nagy többségében a Bang-et jelölik meg. A Bang témája fiús, ennek ellenére nemtől és kortól függetlenül mindenki kedvelni szokta a klubban, mert remek levezető játék két komolyabb társas között.

Török-Nyugat háború

Török-Nyugat háború

Szép csinnadrattát csapna a nyugati és hazai balliberális sajtó, ha Budapesten vízágyúval lőnék, gumibotokkal véresre vernék, és rendőrkutyákkal harapdáltatnának meg muszlim tüntetőket. Ugyanis ez történt most Rotterdamban. Ennek ellenére egyetlen tévé főszerkesztője sem marasztalta el mélységesen feldúlva a kegyetlen, rasszista, populista, antihumánus hollandokat. Ahogy tették ezt akkor, amikor a magyar–szerb határon a határzárat megrohamozó migránsok ellen fellépett a rendőrség. Ilyen a nyugati média kettős mércéje – és ez több mint felháborító.

LélekÁllomás: nézzünk szembe félelmeinkkel

LélekÁllomás: nézzünk szembe félelmeinkkel

Sokszor élünk meg félelmeket. Legtöbbször be sem merjük vallani, hogy amitől félünk, az valójában bennünk van. Ott, legbelül, ahol nem csak a szépségek, hanem a „mocsok” is lakozik. Minden, ami felépít minket, odabent, a tudatalattiban létezik. Sokszor átéljük, hogy bár felszínre törne néhány emlék, vagy jövőtől aggódó kép, de visszatuszkoljuk, gondolván, hogy így majd könnyedebben lépkedhetünk tovább utunkon.

Korábbi bejegyzések