Felderítők: ugorjuk az újévet, jöhet a másodika

Az új év első napja egy olyan nap, ami mintha nem is létezne, csak a naptárakban jelölik halványan. Már felesleges lenne a party falatkákat megosztanunk veletek, ötletelni mit is vigyetek a buliba, a lencse is már biztosan mindenkinél puhára főtt.

Ezt a napot szinte átugorjuk és jön a másodika, így nem is lehetünk abban biztosak, hogy ezek a gondolatok eljutnak bárkihez.

Az év utolsó napja viszont annál inkább. Hogy mi mivel is töltöttük? Megmutatjuk! Mivel az elmúlt év nagy részében sportot űztünk a sportból, úgy gondoltuk ez az utolsó napon sem lehet másként. Ráadásul azokkal az emberekkel, akik lelkesen ugráltak a mi ütemünkre, a mi dallamainkra. Sok átalakulást, küzdelmet, kitartó munkát láthattunk tőletek.

A mozgás öröme kedves, új emberekkel hozott össze minket. Kis fitness, trx- és futóközösség alakult ki. Mert sportolni társaságban szinte mindig jobb, mint egyedül!

Rengeteg finomságot mutattunk meg nektek az oldalunkon, ha előkeresünk egy receptet már számtalanszor nem is a receptes könyveket lapozgatjuk át, hanem a jól beváltakra kattintgatunk.

Azt kívánom magunknak, hogy folytatódjon így a következő évünk is. Egészségben, szeretetben, örömökben!

Boldog új évet kívánnak a Felderítő lányok!

És most jöjjön pár kép és videó az évzáró 90 perces intervallum edzésünkről, ami garantáltan emlékeket hagyott a résztvevők számára még erre a homályos napra is.

Ha kíváncsi vagy minden egyébre, amivel hét közben foglalkozunk a facebook oldalunkon megtalálsz minket és követheted.