LélekÁllomás: jókívánság az újabb kezdethez

Elérkezett 2017, egy új kezdet. Azon gondolkodtam, hogy mit is kívánnék Nektek (és saját magamnak is) erre a vadiúj évre. Először is kívánom, hogy 2017- ben valóra váljon minden álmotok, amire eddig vágytatok, de még nem kaptátok meg.

Kívánok ehhez elég erőt a tanulásra, hogy megfejlődhessétek azokat a pontokat, amik szükségesek ahhoz, hogy képesek legyetek befogadni, aminek már eljött az ideje.

Kívánom nektek azt is, hogy tudjátok elengedni mindazt, ami már nem szolgál benneteket, aminek már nincs helye a lelketekben, életetekben, letéve ezzel azokat a terheket, amik eddig túl nehéznek bizonyultak és talán elvettek egy csipetet a boldogságotokból.

Kívánom, hogy éljétek meg a valóságot a pillanatokban, azt, hogy minden úgy jó, ahogy van, azonban mindig álljatok készen a fejlődésre, a változásra, ismerjétek fel a nehézségekben is a tanítást. Ragadjátok meg az új lehetőségeket, de legyetek képesek arra is, hogy picit kiengedjétek kezetekből a gyeplőt, hogy élvezhessétek az univerzum teremtő energiáinak csodáját, ami benneteket segít.

És végül a legfontosabb, amit kívánhatok: legyen egy olyan új évetek, amiben még nagyobb boldogságot találtok önmagatokban és a párkapcsolatotokban/házasságotokban egyaránt.

Ehhez pedig nem csak az új esztendő, hanem én is sok meglepetést tartogatok számotokra. ;-)

Ezért sok szeretettel várlak Benneteket 2017- ben is a LélekÁllomás oldalon.