TársasKereső: Hanamijoki, ahol gésákat kell meghódítani

A samiszen dallama betölti az éjszaka sake-gőzős csendjét. Először lágyan egy énekhang – finom, mint a szellő – csatlakozik a pengő zenéhez, végül halkan síró bambuszfuvola zárja le azt, és legyezője mögül belenézel a gésa kiismerhetetlen szemeibe, és tudod… őt akarod!

Még el sem jutottunk az év feléig, de már jelennek meg a társasjátékpiacon az ígéretesebbnél ígéretesebb játékok. Ezek közül mutatunk be ma egyet, amely még a mi készletünkben is annyira friss, hogy a héten hozta meg a postás, így akinek elnyeri tetszését, holnap az elsők között próbálhatja ki a klubban.

Japán legismertebb gésa-utcájában járunk, ahol feladatunk nem egyszerű: a játékban szereplő hét gésából többet kell meghódítanunk, mint ellenfelünk.

A játék több fordulóból áll, amelyek során négy akciót hajthatunk végre, hogy ezekkel különböző ajándékkártyákhoz jussunk. Akinek a kör végén több lesz az adott gésához tartozó ajándékkártyából, az a játékos hódította meg a hölgyet.

Egyszerű szabályú, gyorsan lejátszható játékról van szó, amelynek stratégiáját és egyben viszonylagos nehézségét az adja, hogy nagyon meg kell gondolnunk, hogy a négy akciónkból melyiket hajtjuk végre, ezért azt gondolom, ez inkább a felnőttek kedvenc játéka lehet.

Játékos szám: 2 fő
Ajánlott életkor: 10 éves kor felett
Játékhossz: 15 perc
Megjelenés: 2017
Típus: stratégiai kártyajáték
Kiknek ajánljuk: felnőtteknek