Felderítők: az első születésnapunkat ünnepeljük a Moston!

Különösen kedves nekünk az e heti blogunk, hiszen visszapörgetve a hónapokat, már több mint egy éve minden vasárnap, Felderülve indítjuk a napot a Kaposvár Most.hu-n. Mi, a Felderítők Felde Sára és Felde Rebeka vettük a bátorságot, hogy megosszuk veletek mindennapjainkat.

Ha esetleg csak idő közben csatlakoztál, mi, a Felderítők tavaly vettük a bátorságot, és facebook oldalt, fitt közösséget hoztunk létre, hogy mindennapjaink "életreceptjeit" megosszuk veletek. Szerettük volna mozgástippjeinkkel, videóinkkal, receptjeinkkel ötleteket adni nektek, amiket a hétköznapok rohanásában a konyhában megfőzhettek, vagy bárhol, bármikor videóinkat követve elvégezhettek.

De ne is rohanjunk annyira előre. Végiggondolva ezt az első évet, rengeteg színes pillanat és esemény van, ami mind velünk Felderítőkkel, és veletek közösen történt meg.

Tavaly tavasszal indult  közös városligeti és Deseda parti futásaink időszaka. Minden hónapban igyekeztünk, amikor az időjárás is engedte egy szép hétvégét közös futással, és persze szörp ivással, beszélgetéssel tölteni veletek.  Ha szeretnél idén te is csatlakozni, kövess minket a facebook-on és a következő futós programunkra várunk szeretettel!

Mindketten szeretünk futóversenyeken, félmaratonokon is indulni akár egyéniben, akár csapatban. Köszönve a Deseda futásoknak is, szép, dobogós eredményeink is mind Felderítők életévünkben zajlottak. Következő "nekifutásunk" Kaposmérőben lesz idén, reméljük találkozunk!

Hétköznapjainkban egy kaposvári edzőteremben vagyunk mindketten aerobik oktatók, Rebi pedig TRX edző is. Óráinkat szerettük volna az otthonról nehezen elszabaduló bátortalanabbakkal is megosztani videóink, élő bejelentkezéseink segítségével. Megragadnánk az alkalmat arra, hogy tudassuk veletek, nem ciki ha eljössz és ha kezdőként beállsz közénk, nem szabad szégyellni, ha valami nem megy az elején!! Mindannyian elkezdtük valahol, és örömmel fogadjuk a  újonnan csatlakozókat is!

És persze, szívünk másik csücske a mozgás mellett, az ízek világa, a gasztronómia. Igyekszünk nektek konyhánkból az aktuális, szezonális receptek, ételek mellett mindig egy kis újdonsággal is szolgálni. Szeretnénk azt is megmutatni, hogy egy klasszikus recept hogyan készíthető el egészséges alapanyagokból is, és hogyan válhat egy fitt finomság a család kedvencévé.

És persze a videók. Otthon végezhető gyakorlatsoraink teljes testet átmozgató, intervallum gyakorlatokból, és statikus, funkcionális elemekből állnak. Facebook oldalunkon további hasznos "Fitt tanácsokkal" is bejelentkezünk, amiben kérdéseitekre válaszolunk, ne habozz, kövess minket te is, kérdezz bátran, hisz tudjátok, mi már egy éve FELDERÍTÜNK ;)