Nagyot dörrent Bill Gates szava

A világ évtizedekig leggazdagabbnak számító embere, a Microsoft tulajdonosa megszólalt Európa sorsáról és a migránskérdésről. Szava súlyos és igen lesújtó volt. Egyszerűen azt mondta, hogy ha nem állítja le Európa a migrációt, az később már lehetetlen lesz, gyakorlatilag megsemmisül az európai kultúra, de Európa szerkezete is szétesik. Magyarul Európa alkonyát, várható megsemmisülését mondta ki. Kemény vélemény, sajnos aligha támaszthatunk vele szemben komoly érveket. 

A tömeges migráció kezdete óta iszonyatosan romlott Európa helyzete. Állandósultak a terrorcselekmények. Tegnap éppen az Eiffel-torony tövében támadott meg késsel egy katonát egy algériai „Allah Akbar” kiáltás mellett. A katonának szerencsére sikerült lefegyvereznie, így a tettes börtönbe került és elismerte szándékét, hogy Allah nevében öljön. Becslések szerint tízezren is lehetnek, kiknek ez a szándéka, vagy hajlanak efelé. Nagy részük migráns, de nem kevés a 3-4. generációs Európában élő arab, ki ilyen célokra bevonható. Az arab prédikátoroknak komoly hatásuk van. Saját elemzésem freudi alapon azt mutatja, hogy egyszerűen más az arab vallású emberek személyiségszerkezete. A valláshoz való viszonylatuk ereje folytán abba bőven belefér az öngyilkos merénylet, s azért a túlvilágon hatalmas jutalom jár. Sőt a társadalom radikális rétege ünnepli az ilyen cselekedetet. 

Az arab radikalizmus és a keresztények és zsidók közt az előbbiek részéről kiengesztelhetetlen a gyűlölet, s annak megváltozása csak a vallás megváltozása esetén lehetséges. No, arra várhatunk egy pár évszázadot! Addigra Európában őshonos európai aligha marad, legfeljebb ha csadorban jár és a sarija törvénykezés szerint él.

Európa sorsáról dönteni aligha maradt idő. A megkésett döntés legfeljebb késlelteti a megsemmisülés folyamatát. Ezt jelenti Bill Gates szava.

Magyarország a migráció fékezésében meghatározó szerepet játszott, s erre büszkék lehetünk. De jövő tavasszal választás lesz, s nem minden párt képviseli a migrációval való szembenállást. Sőt a baloldali pártok közül egyedüliként a Munkáspárt áll ki teljes mellszélességgel a migráció elleni küzdelem mellett. Az eddig folyamatosan valamelyik baloldali pártot választók most furcsa helyzetbe kerülnek. Vagy maradnak kedvenc pártjuknál, de akkor a migrációra szavaznak, vagy átállnak a Munkáspárt mögé. Thürmer Gyuláéknak váratlan esély és lehetőség!

Meglepő nem? De tessék végiggondolni ennek logikáját!