Felderítők: Kaposváron is terjed a ZONA!

Büszkén jelentem, hogy a hétvégémet ismét együtt tölthettem veletek kedves zónázók, de már egy vadiúj helyszínen, hiszen a Katolikus Gimnázium tornaterme adott nekünk otthont.

Nagyon örültem, hogy pár hete rendezett, és itt a MOST-on is meghirdetett UNISEX ZONA edzésre annyian jöttetek fiúk-lányok, hogy egy plusz alkalmat is szerveztünk a hétvégén, hogy akik lecsúsztak a helyekről, mind beférjenek.

Nagyon kemény volt, telis-tele kardió és core, törzsizom fókuszos gyakorlattal. Még nagyobb öröm, hogy a hétvégi, nagy csoportos edzések októbertől 2 hetente beépülnek órarendünkbe.

Arra törekszem, hogy ez egy szabadabb, a hétvégét megkoronázó örömedzés legyen számunkra minden második vasárnap este. A következő alkalomról és helyszínről oldalamon hamarosan találsz infókat! Várlak szeretettel :)

Valami közeleg, olvassátok csak:

A sport mellett szívem csücske még a népzene és a néptánc.  Jelenleg is a kaposvári Juhos és Somogy zenekarban énekelek és 8 évig a Somogy táncegyüttesben táncoltam. Beleivódott porcikáimba a zene és a tánc, és a mai napig borsózik a bőröm ha egy szép archív népdalt hallgatok vagy táncházban látom a körökben együtt lépő, szökkenő emberek sokaságát.

Képzeljétek csak, a ZONA teret adott hogy ezt a két csodás közeget kicsit "bemutassam" egymásnak. Elindul egy új irányzat  és elsőként a Budapesti országos Fitt Arénán debütál, ami nem más mint a Folk ZONA. Nagyon jó lesz, népzenei alapra kevert mix, és néptáncos elemekkel tarkított brutális gyakorlatsorokra számíthattok.

Én elképesztően várom már, ötletelünk, dolgozunk a mozdulatokon, a zenén minden nap. Az első edzés tehát Péntek Enikő ZONA színpadán tornázható végig velem a Fitt Arénán október 28-án. Remélem jöttök, addig is a hét szinte minden napján várlak titeket óráimon az XL-Fittleszben.

Szép őszi, kirándulós napokat kívánok nektek!

További információt és képeket a "Felde Rebeka oldala" facebook lapon találhattok és persze továbbra is a Felderítőkön és itt: http://zonaedzes.hu/.