Felderítők: lendület, tánc, Folk ZONA

12. alkalommal került megrendezésre Budapesten az elképesztő energiákkal és hangulattal büszkélkedő DECATHLON FittAréna fitnesz rendezvény.

Nem véletlenül az esemény szlogenje "Az év legfittebb napja", hiszen a BOK csarnokban 17 színpadon, 13 000m2 területen egész nap megállás nélkül a fitt életmódról és a mozgás szeretetéről szólt a nap.

Ez az év számomra még különlegesebb volt, hiszen idén először mint fellépő érkeztem a rendezvényre.

Péntek Enikő, és a ZONA bizonyára már jól ismert számotokra, és olvastátok már blog bejegyzéseinkből, hogy Somogy megyét Rebi képviseli, mint hivatalos ZONA edző. Az Arénán a ZONA csapata is felsorakozott, külön színpaddal, ahol egész nap mi, ZONA edzők zónázhattunk a résztvevőkkel. Edzéseinkre előzetesen fel lehetett iratkozni, és minden edzőpáros bemutathatta saját edzőstílusát, zona irányzatát.

Az én irányzatom a FOLK ZONA, egy teljesen új irányzat, amire elképesztően büszke vagyok, és nagy örömmel tölt el, hogy itt Kaposváron is kipróbálhatjátok velem ezt az egyedi edzést. A FOLK ZONÁT a zona alapjaira építettük. Néptáncos elemeket finoman belecsempészve, egy maxos, erős irányzat lett. A népzene betétekkel fűszerezett DJ KAU mixétől még inkább lendületes és lehengerlő az edzés.

A videón itt belepillanthattok a hangulatba, milyen volt az Arénán, és milyen itt Kaposváron :

És természetesen a zona stage mellett a nagyszínpadon, több erez ember részvételével a nap fénypontja is eljött a ZONA MAX edzés. Nehéz szavakba önteni ezeket a pillanatokat. Az energiákat, amiket ennyi emberrel együtt ugrálva, tombolva átélhettem.

Mindannyian vágyunk rá, hogy egy befogadó, szeretetteljes közösséghez tartozzunk. Különösen kényes kérdés, és különösen nagy az igény a felsorolt közösséghez tartozás vágyának, ha a külsőnkről, fizikumunkról van szó. Ha egy közösség energiáival, személyes siker sztorikkal, vagy kudarcokkal találkozol, sokkal könnyebb a saját céljaidat elérned, vagy az előtted álló akadályokat leküzdened.

Jó örülni veletek, jól esik a tőletek kapott támogatás, együtt mindenre képesek vagyunk! Ez a ZONA, nem csupán egy edzés, hanem egy szuper, igazi közösség. Csatlakozz hozzánk bátran, ha te is részese szeretnél lenni a zona érzésnek.

Ezt akár még ezen a héten is megteheted, hiszen a Katolikus Gimnáziumban, november 4-én 17 órától Halloween-i beöltözős ZONA edzésre hívlak titeket. Keresd az eseményt a facebookon, várlak szeretettel titeket!

További információt és képeket a "Felde Rebeka oldala" facebook lapon találhattok és persze továbbra is a Felderítőkön és itt: http://zonaedzes.hu/.