Tapoti Regina: jó érzés volt egy klipben szerepelni, de ettől még tanító akarok lenni

Tapoti Reginát egy videoklipben láttam a közelmúltban, és egy kedves kollégámon keresztül sikerült vele találkoznom. Így aztán egy kávé mellett mesélt nekem az életéről, a mindennapjairól.

- 1995. augusztus 14-én születtem Komlón. Körülbelül 11 éve költöztünk ide Kaposvárra apukám munkája miatt. A Gyakorlóban végeztem a sulit, most pedig a Kaposvári Egyetem tanító szakán vagyok másodéves hallgató. Ez rengeteg időmet felemészti, emellett pedig pincérként is dolgozom két helyen, de azért mindig próbálok időt szakítani a barátaimra is.

Nagyon szeretem a várost, nagyon sok barátom van itt. Nagyon szeretek a Lonkahegyre járni, onnan be lehet látni az egész várost, ott van egy kosárlabda pálya is, ott szoktunk kosarazni, étterembe járni. Az a kedvenc helyem itt a városban, amúgy is szeretek a szabadban lenni.

A Beerseewalk együttes tagjai mindketten kaposváriak. Egyiküket már korábbról ismertem, aztán egy barátnőmön, Kassai Napsugáron keresztül megkerestek. Felhívtak telefonon, és mondták, hogy szeretnének egy videoklipet forgatni, és szeretnék, hogy én is szerepeljek benne. Először elgondolkodtam rajta, aztán belevágtam. Egy napon át forgattuk a klipet, és nagyon jól telt, érdekes volt betekintést nyerni egy ilyen munkába, látni, hogy hogyan készül egy klip.

A felvétel után rengeteg pozitív visszajelzést kaptam ismerősöktől és ismeretlenektől egyaránt, de a kommentelők hozzászólásai is elismerőek voltak, Facebookon is többen írtak nekem levelet. Tehát így ha belegondol az ember, hogy milyen lehet az élete egy országosan, vagy akár nemzetközi szinten ismert sztárnak… igazából elképzelni sem tudom. Már ez is nagyon fura volt, ahogy hozzám viszonyultak, viszont nagyon jól esett.

Már gyerekkorom óta tanító szeretnék lenni, ezért egyetem után is szeretnék ennél maradni. Az is lehet, hogy Budapestre költözöm majd, vagy akár külföldre… Nem tudom. Az még a jövő titka.