Alfréd

7-8 éves, emberekkel barátságos és rendkívül szeretethiányos, hízelgő típusú, kan kutyus. Sajnos más kutyákkal néha összekap, ezért olyan családba ajánljuk, ahol nincs másik kutya.

Ugye Ön is találkozott már kóbor, gazdátlan, sérült kutyával a lakókörnyezetében? Évente több száz kutya kerül utcára azért, mert megunták őket, vagy nem kívánják a velük járó tartási és orvosi költségeket vállalni. A menhely azonban nem lehet a végső otthonuk, ezért a Most Médiacsoport meghirdeti örökbefogadási kampányát. A Kutyatárral közösen azt szeretnénk, ha a menhely minél több kutyája találna szerető gazdára és otthonra.

A Kutyatár valamennyi kutyát ivartalanítva, oltva, féregtelenítve, mikrochippel ellátva ad örökbe. Ennek költségeit azonban az örökbefogadó gazdának kell állnia. Attól függően, hogy mennyi idős a kutya, s hány oltást kell kapnia a költségek 6 és 16 ezer forint között változnak. A menhely valamennyi lakóját bemutatjuk a Kapos Extrában és a Kaposvár Most.hu oldalunkon.

Aki szeretne a kutyák közül örökbe fogadni, feltétlenül hívja a 70/36199-80-as telefonszámot, vagy írjon az epresedit@gmail.com e-mail címre, illetve keresse a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület facebook oldalát, ahol a további részleteket is megtudhat!