Dankó

1 év körüli, kan kutyus. Egészen pici korában hátsó lábait eltörték és a gondatlan állattartás miatt rosszul forrt össze, ezért kissé furcsa a járása. Ennek ellenére rendkívül okos, barátságos, igényli a szeretetet.

Ugye Ön is találkozott már kóbor, gazdátlan, sérült kutyával a lakókörnyezetében? Évente több száz kutya kerül utcára azért, mert megunták őket, vagy nem kívánják a velük járó tartási és orvosi költségeket vállalni. A menhely azonban nem lehet a végső otthonuk, ezért a Most Médiacsoport meghirdeti örökbefogadási kampányát. A Kutyatárral közösen azt szeretnénk, ha a menhely minél több kutyája találna szerető gazdára és otthonra.

A Kutyatár valamennyi kutyát ivartalanítva, oltva, féregtelenítve, mikrochippel ellátva ad örökbe. Ennek költségeit azonban az örökbefogadó gazdának kell állnia. Attól függően, hogy mennyi idős a kutya, s hány oltást kell kapnia a költségek 6 és 16 ezer forint között változnak. A menhely valamennyi lakóját bemutatjuk a Kapos Extrában és a Kaposvár Most.hu oldalunkon.

Aki szeretne a kutyák közül örökbe fogadni, feltétlenül hívja a 70/36199-80-as telefonszámot, vagy írjon az epresedit@gmail.com e-mail címre, illetve keresse a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület facebook oldalát, ahol a további részleteket is megtudhat!