Blog
Felderítők KaposvárMost.hu blogger

Felderítők

Oldalunkon az egyensúly megteremtésére törekszünk, ahol mozgástippek, edzések mellett recepteket, életmód ötleteket osztunk meg veletek. Szerintünk nem csak koplalással érhető el, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben.

Hétköznapjaink finom receptjeire engedünk bekukkantást, törekszünk arra is, hogy párhuzamosan olyan alternatívákat is felsorakoztassunk, amik bebizonyítják, hogy a kalóriaszegény, fitt receptek is épp olyan finomak, mint hagyományos társaik.

Ennek ellenére nem csak a fitt ladyk oldalán állunk, sőt, szeretjük a már jól bevált ételeket és ízeket. Nyitottak vagyunk az újításokra, de a gyökereink is benne vannak a receptjeinkben, ami nem lehet mindig fittségben tocsogó.

Fontos számunkra, hogy mindez a hétköznapi ember számára legyen elérhető. Legyél akár otthon lévő anyuka, vagy rohanó életet élő átlag ember, tinédzser, apa, férfi, nő, nagyika. Mi is egy átlagos konyhában és egy átlagos edző cipőben járunk, mint ti.

A főzés és a mozgás szeretetét, a mindennapjaink örömét szeretnénk veletek megosztani képek, videók, leírások, események formájában.

Csatlakozzatok hozzánk, próbáljátok ki, mozogjatok velünk, fotózzátok le, hogy hogyan sikerült és küldjétek el nekünk. Ha szeretsz mozogni, sütni, főzni, csináld velünk! Mi Felderítünk.

Felderítők bejegyzései a KaposvárMost.hu blogban (91 bejegyzés)

Korábbi bejegyzések