Halloween fotópályázat - nyerj mozibelépőt!

Neked van a legjobb Halloween jelmezed vagy a legötletesebb töklámpást faragtad ki a minap? Akkor játssz velünk! Idén is 3 db PÁROS MOZIJEGY talál gazdára a fényképek beküldői között.

Részletek mutatása / elrejtése

A JÁTÉK LEZÁRULT NOVEMBER 3-ÁN ÉJFÉLKOR.
Nyerteseink:
1. helyezett: Mikrobi 90 lájkkal
2. helyezett: Kairi Himawari 84 lájkkal
3. helyezett: Anita 77 lájkkal
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahhoz hogy nyerj, nincs más dolgod, mint feltölteni egy általad készített Halloween témájú képet (lehet jelmez, töklámpás, dekoráció, stb.) oldalunkra és megszerezni a legtöbb lájkot.

Mindenkinek csak egy kép feltöltésére van lehetősége. Az első három legtöbb lájkot kapott fotó tulajdonosai nyerik a páros mozibelépőt.

Nevezni vasárnap 20 óráig lehet. A játékot november 3-án éjfélkor zárjuk, eddig van lehetőség tetszikelni a képeket. Ekkor rögzítjük az aktuális lájkok számát, a nyerteseket pedig ezután értesítjük. (Az eredményről felvétel is készül, lájkolni továbbra is lehet, azonban ezeket már nem vesszük figyelembe). Kérünk mindenkit, hogy olyan e-mail címről játsszon, amelyet gyakran használ, így minél előbb értesülhet a nyereményről.

Várjuk a fotókat és olvasóinktól a lájkokat! :)

A feltöltéskor meg kell adni a

  • teljes nevet (ez nem kerül nyilvánosságra),
  • az email címet (ez fontos, hiszen ezen értesítjük a nyertest),
  • a telefonszámot (ha nem sikerül emailben értesíteni, telefonálni fogunk, nem lesz publikus adat),
  • a művésznevet (ez fog megjelenni az oldalon), és
  • a kép címét (ez is meg fog jelenni az oldalon).

 

Díjazottak

Indulók