Keressük a legötletesebb saját készítésű mézeskalácsot!

Hamarosan itt a karácsony, és ilyenkor a legnépszerűbb édességnek a mézeskalács számít. Könnyű elkészíteni, és remek családi program a gyerekekkel együtt díszíteni, megsütni. Most páros mozibelépővel ajándékozzuk meg a legötletesebb mézeskalácsok készítőjét! A nevezés részleteiről alább olvashat.

Részletek mutatása / elrejtése

Játékunk véget ért! Gratulálunk Dórinak, 132 lájkkal ő nyerte a páros mozibelépőt.

Ahhoz hogy nyerjen, nincs más dolga, mint feltölteni egy saját készítésű mézeskalácsos képet (a mézeskalács is saját készítésű legyen) oldalunkra és megszerezni a legtöbb lájkot. A hagyományos mézeskalács mellett igen népszerűek a mézeskalács házikók, mécsestartók, harangok, és megannyi kreatív felhasználási lehetőség.

Mindenkinek csak egy kép feltöltésére van lehetősége. A képekre lájkolással lehet szavazni, a legtöbb kedvelést kapott alkotás készítője nyeri a páros mozibelépőt.

Fotókat december 20-án éjfélig várunk, amelyek előzetes jóváhagyást követően kerülnek fel az oldalra, és már lehet is lájkolni a képeket. A szavazás pedig december 22-én éjfélkor zárul, a szerencsés nyertest pedig ezután értesítjük e-mailben. Kérünk mindenkit, hogy olyan e-mail címet használjon, amelyet gyakran használ, így minél előbb értesülhet a nyereményről. Lájkolni a játék lezárulta után is lehet a fotókat, de azokat már nem fogadjuk el.

Díjazottak

Indulók

Kriszta Kriszta - Mézeskalács házikó
Nagyítás
Bocsi Csilla - Csilla mézeskalácsa Bocsi Csilla - Csilla mézeskalácsa - Adventi asztaldísz
Nagyítás
Biró Rudolf Biró Rudolf - Mézeskalácsok
Nagyítás
Zsuzska Zsuzska - Harang ablakdísz lekesen sütve, buzgón sodorva, szívből díszítve :)
Nagyítás