Eltűnt, megtalálták, visszavitték

2013. 08. 02., péntek, 15:01

Rendőrségi hírek: a csökölyi katolikus temetőben megrongáltak öt síremléket. Az adatgyűjtés során felmerült információk alapján a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy helyi férfi gyanúsítható. A 25 éves elkövetőt elfogták.

A rendőrök 2013. augusztus 1-jén a délelőtti órákban Kaposvár belterületén egy helybeli fiút ellenőrzitek. Megállapították, hogy ellene eltűnés miatt körözés van érvényben, mert megszökött egy kalocsai gyermekotthonból. A fiatalkorú személyt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságon, majd átadták a gyermekotthon képviselőjének.

A Kaposvári Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki július elején a csökölyi katolikus temetőben megrongált öt síremléket. Az adatgyűjtés során felmerült információk alapján a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy helyi férfi gyanúsítható. A 25 éves elkövetőt elfogták és a Nagybajomi Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Richárd Dávid a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene eljárást indítottak.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság járőrei, pedig  augusztus 1-jén, délelőtt Kisbajom belterületén ellenőriztek egy helyi lakost. Megállapították, hogy ellene körözés van érvényben eltűnés miatt. A fiatalkorú lányt a Fonyódi Rendőrkapitányságra előállították, majd visszaszállították a gyermekotthonba.

Ezeket olvasta már?