Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Összeállt a Fino programja

Összeállt a Fino programja

Augusztus 18-án állt munkába a Fino bajnoki és Magyar Kupa ezüstérmes férfi röplabdacsapata. A játékoskeret még formálódik, a felkészülési program viszont kialakult. Az NB I-es pontvadászat szeptember utolsó hétvégéjén rajtol.
Kétmeccses kihagyás vár Márton Gáborra

Kétmeccses kihagyás vár Márton Gáborra

Két bajnoki meccstől való eltiltással sújtotta a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága Márton Gábort, a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. Nem úszta meg Házi László kapusedző sem.
Szabó Anita továbbra is az élmezőnyben

Szabó Anita továbbra is az élmezőnyben

A Lovas Akadémia SC Kaposvár válogatott díjugratója, Szabó Anita ismét sikerrel szerepelt fiatal lovaival. A sportolónő ezúttal a Kiskunhalason megrendezett Országos Minősítő Versenyen ért el szép eredményeket.