Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Meglepetéssel indult a szezon

Meglepetéssel indult a szezon

Kilenc csapat alkotja a Somogy megyei kosárlabda-bajnokság mezőnyét a 2014/2015-ös szezonban. A pontvadászat az elmúlt hétvégén rajtolt el, és már az első fordulóban született egy nem várt eredmény.
Elmaradt a bravúr, nyert az ASE

Elmaradt a bravúr, nyert az ASE

Hazai vereséggel folytatta szereplését a Kaposvári Kosárlabda Klub az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokságban, az elmúlt szezonban ezüstérmes Atomerőmű SE együttese megérdemelten nyert.
Hölgyek mozgásfesztiválja a somogyi megyeszékhelyen

Hölgyek mozgásfesztiválja a somogyi megyeszékhelyen

Gyönyörű napsütéses vasárnap délelőtt bonyolította le a Somogy Megyei Szabadidősport Szövetség a 2. Női Mozgásfesztivált. Ez a rendezvény immár Kaposváron is népszerű, nagyon sok, az egészségére egy kicsit is adó hölgy ellátogatott a sportcsarnokhoz.