Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

A nyolcszoros BL-győztessel csatázhat a Siófok

A nyolcszoros BL-győztessel csatázhat a Siófok

Az Európai Kézilabda-szövetség elkészítette a női KEK és az EHF-kupa nyolcaddöntőjének párosítását. A Siófok KC-Galerius Fürdő együttese az osztrák Hypót kapta ellenfélül, és a párharc első mérkőzését a Balaton partján vívják meg február elején.
Úszással emlékeztek a kaposvári városi fürdőben

Úszással emlékeztek a kaposvári városi fürdőben

Immár 33. alkalommal rendezték meg a kaposvári városi fürdőben az Adorján József úszó emlékversenyt. A viadalon 17 egyesület 240 sportolója szállt vízbe, és a somogyiak ezúttal is eredményesen teljesítettek. A programban 533 rajt kapott helyet.
Déri Dominik diákolimpiai bajnok

Déri Dominik diákolimpiai bajnok

A Takács László vezetőedző által irányított edzői team jól felkészítette a sportolókat. Ezt bizonyították a tanítványok az Orosházán rendezett II. korcsoportos diákolimpia országos döntőjében is.