Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Túl a szerdai napon: még mindenki versenyben

Túl a szerdai napon: még mindenki versenyben

A harmadik nap mérkőzéseivel folytatódott a 10. Intersport Ifjúsági Fesztivál. Lássuk, mi történt a labdarúgó, a kézilabda, a kosárlabda és a röplabdatornán!
A Fradival is összecsap a Rákóczi a Ligakupában

A Fradival is összecsap a Rákóczi a Ligakupában

A Ferencvárossal, a Pakssal és a Zalaegerszeggel került egy csoportba a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata a Ligakupában. A versenysorozat 2014-2015-ös idényének csoportbeosztását szerdán készítette el a Magyar Labdarúgó Szövetség.
Kiss Szilárd: 70!

Kiss Szilárd: 70!

Július 22-én ünnepelte hetvenedik születésnapját az egyik legsikeresebb magyar kézilabdaedző, Kiss Szilárd. A Siófok KC-Galerius Fürdő utánpótlás szakmai igazgatóját jelenlegi egyesületének vezetői is köszöntötték a jeles napon.