Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Ezeket már olvasta?

bereczk-térkép
Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Zajlik a Bereczk Sándor Út- és Járdafelújítási program második üteme, több mint 50 utca útburkolata újul meg. Ezeket a helyeket rápakoltuk egy térképre és online megtekinthetővé tettük. Kattintson, és keresse meg utcáját!
tankolás
Emelkedett az üzemanyagok ára

Emelkedett az üzemanyagok ára

Emelte bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt. Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
Napi traffipax információ

Napi traffipax információ

A rend őrei ezen a héten is drága autós portrét készítenek azokról, akik nem tartják be a sebességhatárokat. Ne szegjék meg a közlekedés szabályait, sietni sem érdemes. A napi traffipax információból kiderül, hogy melyik utakon terveznek mérést.

 Sporthírek

Emlékversenyt nyertek a röpiakadémiás fiatalok

Emlékversenyt nyertek a röpiakadémiás fiatalok

Kaposvári sikerrel ért véget a Zádor Tibor leány röplabda emlékverseny. Jezeri Tibor tanítványai meggyőző játékkal jutottak el az első helyig az egész napos viadal végén.
Palkó Sándor a világbajnokságon is bizonyított

Palkó Sándor a világbajnokságon is bizonyított

Palkó Sándor a hazai országos bajnokságok elismerésre méltó eredményei után sikerrel mutatkozott be a Budapesten megrendezett „masters” világbajnokságon. A kaposvári atléta három egyéni és egy váltó számban is bizonyította képességeit.
Rákóczi: szép siker a Haladás ellen

Rákóczi: szép siker a Haladás ellen

Tarmo Kink két góljával győzte le a Rákóczi futballcsapata a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában. A találkozón végig a kaposváriak irányítottak, akik jobban akarták a sikert, és meg is érdemelték azt.