Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Fino: karnyújtásnyira a bajnoki döntő

Fino: karnyújtásnyira a bajnoki döntő

A bajnoki elődöntő második mérkőzésén sem hibázott a Fino legénysége: a csere nélkül játszó kaposváriak három szettben győztek Dágon, így már 2-0-ra vezetnek az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.
Utánpótlás verseny rg-seknek

Utánpótlás verseny rg-seknek

Rangos utánpótlás versenyt rendezett március 28-án a Lovasakadémia SC RG szakosztálya. A Kaposvári Egyetem Sportcsarnokában megtartott eseményen 11 egyesület, több mint 200 versenyzője mérte össze a tudását két verseny keretében.
Szerdán Dágon folytatódik az elődöntő

Szerdán Dágon folytatódik az elődöntő

Szerdán 18 órától Dágon folytatódik a férfi röplabda-bajnokság kaposvári érdekeltségű elődöntője. A Fino szombaton, hazai környezetben magabiztosan nyert 3-0-ra, és idegenben is szeretné megszerezni a győzelmet.