Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

KKK-ezüst Pécsről

KKK-ezüst Pécsről

A második helyen végzett a Kaposvári KK csapata a baranyai megyeszékhelyen rendezett nemzetközi felkészülési férfi kosárlabdatorna döntőjében, miután 88–78-ra kikapott a házigazda Pécsi VSK együttesétől.
Egyiptomi úttal hangolnak az új évadra a kaposvári vízilabdázók

Egyiptomi úttal hangolnak az új évadra a kaposvári vízilabdázók

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége elfogadta az OB I-es bajnokság menetrendjét. Az új szezon eszerint október 8-án indul, az alapszakasz utolsó fordulója pedig 2015. április 4-én lesz.
Visszavágott a Fino a Muraszombatnak!

Visszavágott a Fino a Muraszombatnak!

Újabb nemzetközi előkészületi mérkőzésen lépett pályára a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. A következő évadra készülő Demeter-legénység a városi sportcsarnokban fogadta a szlovén Panvita Pomgrad gárdáját, és 3:1 arányban bizonyult jobbnak.