Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Fino-vasárnap: hazai derbi a Dág ellen

Fino-vasárnap: hazai derbi a Dág ellen

Öt mérkőzés után a tabella élére állt a Fino férfi röplabdacsapata az NB I-ben, de nincs megállás: vasárnap 18 órától újabb fontos mérkőzés vár a kaposváriakra. A városi sportcsarnokban a dobogóért küzdő Dági KSE lesz az ellenfél.
Szigetszentmiklóson tört meg a Rákóczi-átok

Szigetszentmiklóson tört meg a Rákóczi-átok

Nagyszerű első félidejének köszönhetően, simán hozta el a három pontot a Kaposvári Rákóczi a Szigetszentmiklós otthonából. Márton Gábor együttese három kudarc után 3-0-ás győzelmet aratott.
Szigetszentmiklóson folytatja a Rákóczi

Szigetszentmiklóson folytatja a Rákóczi

Szombaton délután fél háromkor a Szigetszentmiklós otthonában folytatja bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi. A fiúk a három vereség után idegenben szeretnének javítani.