Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Rákóczi: döntetlen a Békéscsaba ellen

Rákóczi: döntetlen a Békéscsaba ellen

Hiába játszottunk helyenként jobban a Békéscsaba ellen meg kellett elégednünk az egy ponttal. Így a továbbra is az utolsó előtti helyről várhatjuk a folytatást.
Meglepetés: Kaposváron szerzett előnyt a Kecskemét

Meglepetés: Kaposváron szerzett előnyt a Kecskemét

Meglepetéssel zárult a férfi röplabda-bajnokság döntőjének első mérkőzése: a címvédő Kecskemét két szettes hátrányból állt fel és fordította a maga javára az eredményt a Fino Kaposvár otthonában.
Kaposvári szinkronúszók a dobogón

Kaposvári szinkronúszók a dobogón

2015. április 11-12-én került megrendezésre az érdi uszodában a XXIII. Utánpótlás és Felnőtt Országos Bajnokság, ahol kaposvári szinkronúszók is szerepeltek. Az eseménnyel egyidejűleg futott egy nemzetközi megmérettetés is.