Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Varga Krisztina az Európa-bajnoki dobogón

Varga Krisztina az Európa-bajnoki dobogón

Új egyéni csúccsal szerzett ezüstérmet Varga Krisztina az Olaszországban zajló uszonyosúszó Európa-bajnokság második napján. A Kaposvári 1. MCM-Diamant Adorján SE válogatott versenyzője a 200 méteres uszonyos gyorsúszó szám végén másodikként ért célb
Megkezdődött a kaposvári lovastorna Európa-bajnokság

Megkezdődött a kaposvári lovastorna Európa-bajnokság

Az ünnepélyes megnyitóval megkezdődött az év legrangosabb sporteseménye a somogyi megyeszékhelyen. A vasárnapig tartó junior lovastorna Európa-bajnokságon 13 nemzet 9 csapata, 6 párosa és 44 egyéni versenyzője vesz részt.
Győzni szeretne a Diamant játékosa a strandröplabda ob-döntőben

Győzni szeretne a Diamant játékosa a strandröplabda ob-döntőben

Az előttünk álló hétvégén rendezik a 2014-es Magyar Strandröplabda Országos Bajnokság Döntőjét a fővárosban, a Margitszigeten.