Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Parádés szezon nyitás Zomborban

Parádés szezon nyitás Zomborban

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola úszói február 28-án Szerbiában, Zomborban megrendezésre kerülő Polet Kupa elnevezésű, nemzetközi úszóversenyen szerepeltek. A rangos megmérettetésen 3 nemzet, 14 csapat, 210 versenyző versengett.
Ezúttal nem nyertek a Közutasok

Ezúttal nem nyertek a Közutasok

Az alapszakasz utolsó fordulójában a Péti MTE csapatához látogatott a Közutasok gárdája.
Az ifjúságiak nem tudtak javítani az előző hetekben mutatott játékukon, így a hazaiak 4:0 arányban nyerték a mérkőzést.
Parádés meccset nyert a KKK

Parádés meccset nyert a KKK

Ellentmondást nem tűrő teljesítménnyel aratott kiütéses győzelmet csapatunk a Soproni Sördögök ellen, így szerdán Szombathelyen dől el a legjobb négy közé jutás kérdése.