Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Öt szettes csatát nyert a Fino Dágon

Öt szettes csatát nyert a Fino Dágon

Alaposan megküzdött a győzelemért a Fino férfi röplabdacsapata a dági bajnoki rangadón. Az éllovas kaposváriak 2-1-es hátrányból fordították a maguk javára az eredményt, és 116 perces csata végén kerekedtek felül 3:2 arányban.
Csima Réka is bekerült az alpesi sí VB csapatba

Csima Réka is bekerült az alpesi sí VB csapatba

Eldőlt, hogy két kaposvári síző is rajthoz állhat 2015 februárjában az Egyesült Államokban rendezendő felnőtt alpesi sí Világbajnokságon.
Megint irány Dág, ezúttal bajnoki rangadóra

Megint irány Dág, ezúttal bajnoki rangadóra

Szombaton ismét Dágra utazik a Fino legénysége és a szerdai Magyar Kupa-elődöntő után a bajnoki találkozón is szeretné megszerezni a győzelmet. A kaposváriak veretlenül állnak a tabella élén, a Komárom megyeiek pedig biztosan őrzik negyedik helyüket.