Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Vereséggel kezdtek a Közutasok

Vereséggel kezdtek a Közutasok

Vereséggel kezdte szereplését a 2014/15 bajnoki szezonban a Közutasok-1.MCM Kaposvári Tekeklub. Az első fordulóban a BKV Előre SC csapatától kaptak ki a kaposváriak.
Továbbra is a legjobbak között az Ametiszt

Továbbra is a legjobbak között az Ametiszt

Jól sikerült az Ametiszt Tánc-Sport Egyesület nyári szezonja: a kaposváriak több versenyen és nagyszabású rendezvényen is sikerrel szerepeltek. Győrbíró Dávid és Nichter Krisztina eközben a szeptemberi kínai világbajnokságra készül.
Ismét dobogón a siófoki teniszezők

Ismét dobogón a siófoki teniszezők

Két dobogós helyezéssel zárta a Siófoki Kézilabda és Tenisz Klub a Pécsen megrendezett régiós teniszversenyt.