Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Ezeket már olvasta?

Ez történt a héten - összefoglaló

Ez történt a héten - összefoglaló

Tető került a desedai kilátóra, rendbontás esetén ugorna a segély, a holokauszt áldozataira emlékeztek. Pedagógusjelöltek versengtek, keresztutat jártak Toponáron, szezonnyitó BMX-es trükkök, a húsvét üzenete. Hírek, videók, blogok és interjúk.
időjárás
Kaposvári időjós: záporos húsvét

Kaposvári időjós: záporos húsvét

A beáramló meleg, nedves levegő hatására egyre inkább záporossá válik időjárásunk. Néhány órás napsütés természetesen lesz és fázni sem fogunk. A jövő hét változatosságot tartogat számunkra 20-23 fokos délutánokkal, de szinte bármikor lehet záporeső.
bereczk-térkép
Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Zajlik a Bereczk Sándor Út- és Járdafelújítási program második üteme, több mint 50 utca útburkolata újul meg. Ezeket a helyeket rápakoltuk egy térképre és online megtekinthetővé tettük. Kattintson, és keresse meg utcáját!

 Sporthírek

Rákóczi: szép siker a Haladás ellen

Rákóczi: szép siker a Haladás ellen

Tarmo Kink két góljával győzte le a Rákóczi futballcsapata a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában. A találkozón végig a kaposváriak irányítottak, akik jobban akarták a sikert, és meg is érdemelték azt.
Dudás Dani lehajrázta Cseh Lászlót

Dudás Dani lehajrázta Cseh Lászlót

A Budapest bajnokság nemzetközi versenyen a Kaposvári Cápák felnőtt válogatott versenyzője Dudás Dániel vesz részt. A döntőben egyéni rekord felállításával másodikként csapott célba, az utolsó 50 méteren Cseh Lászlót sikerült lehajráznia.
Óriási lépést tett a legjobb négy felé a KKK

Óriási lépést tett a legjobb négy felé a KKK

A Kaposvár tíz ponttal verte a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I középszakaszában, a felsőház péntek esti mérkőzésén. Fekete Ádám együttese 72-62 arányban bizonyult jobbnak alföldi vetélytársánál.