Jeges, síkos mellékutak Kaposvár környékén!

2013.02.11., hétfő 08:07

Kaposvár környékén is jeges, síkos mellékutakra és közepes látási viszonyokra kell számítani - figyelmeztet közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról.

A főutakon egyre kevesebb helyen van hó, folyamatosan javulnak a közlekedés feltételei - közölte Pécsi Norbert szóvivő. Az alsóbbrendű úthálózaton egyelőre téliesebbek az útviszonyok. A Dunántúlon és az északkeleti országrészben havas, hókásás vagy letaposott havas a burkolat. A hajnali, reggeli órákban nagyon alacsony volt a hőmérséklet, így több település, köztük Kaposvár környékén is jegesek, síkosak a mellékutak. A somogyi megyeszékhelyen közepes látási viszonyok vannak. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 200 munkagépe és 600 munkatársa dolgozik az utakon. A társaság mind a 78 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan látják el feladataikat a cég szakemberei.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a cég Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek ide kattintva - kaphatnak.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Sporthírek

Évzárás a Pénzügyőr otthonában

Évzárás a Pénzügyőr otthonában

A fővárosban zárja az óévet a Fino férfi röplabdacsapata. A listavezető kaposváriak szombaton 6 órakor lépnek pályára az újonc Pénzügyőr otthonában.
Női röplabda - fontos rangadó Miskolcon

Női röplabda - fontos rangadó Miskolcon

Szombaton 15 órától, Miskolcon játssza az óesztendő utolsó mérkőzését az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. A cél a győzelem.
Évbúcsúztató edzés a röplabda akadémián

Évbúcsúztató edzés a röplabda akadémián

December 18-án egy közös évbúcsúztató edzés után az Akadémia serdülő leány és gyermek fiú és leány csapata egy kis pezsgő -köszönet érte az Akadémiának - és szaloncukor mellett elköszönt a 2014-es évtől.