Edénykészletet és gázpalackot loptak, most bíróság elé állhatnak

2017. 01. 10., kedd, 09:13

A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatott két kaposvári lakos ellen. Egy férfi és társa edénykészletet és gázpalackot lopott el a somogyi megyeszékhelyen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves férfi és a 22 éves nő 2016. december 14-én jogtalanul bement egy használaton kívüli kaposvári családi házba és onnan edénykészletet és gázpalackot tulajdonítottak el. Később az ingatlanba visszamentek azért, hogy ott éjszakázzanak, azonban a tulajdonos megérkezett és értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező körzeti megbízottak S. K.-t és H. B.-t elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az eljárás további szakaszában mindketten szabadlábon védekezhettek.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a nyomozást 2017. január 9-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 2 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 4 személyt fogott el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 9 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 2 esetben foganatosítottak.

Ezeket olvasta már?