Háromszor tört be ugyanabba a házba

2017. 03. 19., vasárnap, 13:11

A rendelkezésre álló adatok alapján F. Albert 2017. március 18-án 11 óra és 14 óra közötti időben összesen három alkalommal tört be egy Kaposvár, Szigetvár utcai ingatlanba. Először behatolt a garázsba, ahonnan létrát és kannát tulajdonított el, majd azokat az otthonába vitte.

Nem sokkal később visszatért és egy Jawa típusú motorkerékpárt lopott el ugyanonnan, amit szintén hazavitt. Harmadszorra is visszament a házhoz, betörte a kazánház ajtaját, majd egy talicskába szekercét, lapátot, teknőt, mérleget és egy vaskályhát pakolt, amiket újfent az otthonába szállított.

Az időközben beszerzett személyleírás alapján Fábos Attila r. törzszászlós és Horváth Norbert r. zászlós a környéken végzett kutatást, amikor 14 óra 39 perckor egy ingatlan udvarán észrevették a gyanúsítottat, akit elfogtak és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 29 éves helyi lakost lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezeket olvasta már?