A kaposvári egyetemistáknak is hátrányos a CEU

2017. 04. 10., hétfő, 20:44

A Kaposvári Egyetem hallgatói is méltánytalan és hátrányos helyzetbe kerülnek a CEU miatt - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Olsovszky Árpád, a Fidelitas kaposvári elnöke.

A Kaposvári Egyetem egykori hallgatója arról beszélt, hogy a Soros-egyetem a jogszabályok betartása helyett előjogainak minden áron való megtartását választotta, ehhez pedig minden eszközt bevet.

A  CEU az elmúlt napokban folyamatosan megtévesztette a közvéleményt. A Soros-egyetem olyan privilégiumokat élvezett, amelyek semmilyen más magyarországi felsőoktatási intézmény számára sem voltak biztosítottak. Úgy adhatott ki kétféle - magyar es amerikai - diplomát, hogy csak egy képzést kellett a hallgatóknak elvégezni. Ez Soros György számára ugyan jó üzlet volt, de az egyetemek közötti versenyben tisztességtelen előny. Ezt az üzleti diszkriminatív helyzetet szüntette meg a törvénymódosítás, fair viszonyokat teremtve az egyetemek között.- mondta Olsovszky Árpád, aki arról is szólt, hogy a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja marionett bábúként. A legújabb bizonyíték erre a Simicska Lajos által pénzelt Jobbikos plakát kampány.

A Jobbikot felvásárolták, nem is túl drágán. Vona Gábor Simicska Lajos pénzéért, tévéjéért, lapjáért és plakáthelyeiért cserébe eladta a Jobbik lelkét. Nincs különbség ilyen módon a magyar baloldal és a Jobbik között. Mindketten kiszolgálnak egy nagyobb urat, akiknek egyetlen célja, hogy a vagyonukat további milliárdokkal gyarapítsák a magyar emberek kárára.- mondta a Fidelitas politikusa.

Ezeket olvasta már?