Nyolc baleset volt a megyében a hirtelen érkezett télben

2017. 04. 20., csütörtök, 10:10

Az elmúlt 24 órában Somogy megyében a rendőrök egy könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Berzencén, a Szent István utcában szerdán 16 óra körül egy személygépkocsi vezetője megkezdte a balra kanyarodást, amikor az őt előző és már mellette lévő másik járművel összeütközött. A baleset során egy személy 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Kaposváron, a Tallián Gyula utcában szerdán 10 óra 42 perc körül egy személygépjármű vezetője hátramenetet végzett, amelynek során nekitolatott a mögötte közlekedő személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Marcaliban, a Noszlopy Gáspár utcában április 19-én 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi az előtte haladó autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Segesd és Ötvöskónyi között, a 68-as számú főúton szerdán 12 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi a 46+400-as kilométerszelvényben áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol visszapillantó tükrével nekiütközött a vele szemben közlekedő járműszerelvény bal oldali visszapillantó tükrének. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.   

Siófokon, a Vak Bottyán utcában 19-én 15 óra 30 perc körül egy körforgalomban egy személygépjármű a belső forgalmi sávban közlekedő autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposváron, a Zrínyi utcában szerdán 16 óra 10 perc körül egy személygépkocsi vezetője egy enyhén balra ívelő útkanyarulat végén az úttest menetirány szerinti jobb szélén várakozó személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Darány külterületén, a 6-os számú főút 255-ös kilométerszelvényében szerdán 16 óra 20 perc körül egy személygépjármű egy balra ívelő kanyarból kihaladva megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd az árokba hajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Az M7-es autópálya bal pályatest 102+800-as kilométerszelvényében április 19-én 23 óra 35 perc körül egy személygépjármű vezetője nekiütközött az előtte közlekedő tehergépépjármű szerelvénynek. A baleset során személyi sérülés nem történt, agyagi kár keletkezett.

Ezeket olvasta már?