A havas, szeles csütörtöki nap baleseti krónikája Somogyban

2017. 04. 21., péntek, 11:29

Barcson egy jármű csúnyán beleszállt az útról letérve egy ház kapujába, öten megsérültek. Kaposváron négy baleset történt csütörtökön. Az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Barcs belterületén, az Alkotmány utcában közlekedett csütörtökön 1 óra 30 perckor egy járművezető, aki az úttestről letérve vízelvezető árokba hajtott, majd egy ingatlanbejáró betonhídfőjének ütközött. A baleset során öten megsérültek.

Igal belterületén, a Szent István utcában közlekedett április 20-án 8 óra 10 perckor egy tehergépkocsi, amely leszakította az úttest felett átívelő légvezetéket. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposváron, a Teleki utcában csütörtökön 11 óra 30 perckor egy sofőr a parkolóba történő beállás során nekiütközött egy várakozó személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposváron, a Berzsenyi utcában közlekedett hátramenetben egy járművezető csütörtökön 13 óra 50 perckor, amikor nekiütközött egy szabálytalanul parkoló gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Csurgó belterületén, a Rákóczi utcában közlekedett április 20-án 12 óra 17 perckor egy sofőr, aki nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító jármű mögött, amelynek következtében nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposváron, a Hegyi utcában csütörtökön 13 óra 54 perckor két személygépkocsi ütközött össze. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kaposváron, a Virág utcában közlekedett egy ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival április 20-án 9 óra perc és 14 óra 8 perc közötti időben, amelynek során nekiütközött egy parkoló személyautónak. A balesetet követően a sofőr az adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Ezeket olvasta már?