Visszatér a koratavasz

2017. 04. 21., péntek, 12:14

Hűvös, szeles, kora-tavaszias idő várható a nagy ciklon után. Sok felhő, némi zápor, és természetesen hidegfront is lesz a napokban. A jövő héten változékony tavaszi időjárásban lesz részünk. Gyakori lesz a felhősödés, de azért napsütésre is számíthatunk.

Péntek délután változóan felhős idő valószínű. 13°C-ig kúszik fel a hőmérő higanyszála. Élénk lesz az északi szél. Meglehetősen hűvös idő várható. Estére egyre több felhő érkezik északnyugat felől.

Szombat reggel változóan felhős lesz az ég. 1°C-ig csökken a hőmérséklet. Napközben ismét megnövekszik a felhőzet északnyugat felől és előfordulhat egy-egy zápor. Délutánra 16 °C-ig emelkedik a hőmérséklet. Mérsékelt északnyugati szél fog fújni.

Vasárnap reggel 3°C közelébe csökken a hőmérséklet és változóan felhős lesz az ég. Délután megint megszaporodnak a felhők és ismét esély van elszórtan záporra. Az északnyugati szél ismét megélénkül majd. A maximumhőmérséklet pedig csak 12°C lesz.

A jövő héten változékony tavaszi időjárásban lesz részünk. Gyakori lesz a felhősödés, de azért napsütésre is számíthatunk. Szerdán egy hidegfront érkezik ismét, viszont addig kellemesen meleg délutánok várnak ránk. Reggelente viszont elég hűvös lesz az idő. Szerdától viszont elromlik időjárásunk ismét.

Ezeket olvasta már?