Újabb mentések a Balatonból

2017. 06. 06., kedd, 15:38

A siófoki vízirendőrök 2017. június 5-én 16 óra 5 perckor a Zamárdi előtti vízterületen, a parttól mintegy 1.500 méterre észlelték, hogy egy gumicsónakból segítséget kértek. A helyszínre siettek, ahol a három férfi a rendőröknek elmondta, hogy a megerősödött szél miatti hullámzástól már nem tudtak volna önerőből visszajutni a partra.

Az egyenruhások a sporteszközt vontára vették és utasaival együtt a partra szállították.

A Tihany előtti vízterületen, a parttól mintegy 3 kilométerre vízibiciklisek kértek segítséget 2017. június 5-én 17 óra 25 perckor a balatonfüredi vízirendőröktől. A helyszínre érve a két férfi a rendőröknek elmondta, hogy a hullámzás miatt eltávolodtak a parttól és nem tudtak visszajutni. Az egyenruhások a sporteszközt vontára vették és utasaival együtt a partra vitték.

A fonyódi vízirendőrök 2017. június 5-én 19 óra 5 perckor a Balatonlelle előtti vízterületen, a parttól több száz méterre észlelték, hogy egy vízibicikliből segítséget kértek. A két fiatal a rendőröknek elmondta, hogy a hullámzás elsodorta őket, ami miatt önerőből nem tudtak visszajutni a partra. A vízirendészek a sporteszközt vontára vették és utasaival együtt a partra szállították.

Ezeket olvasta már?