Katonának álltak Kowalskyék

2017. 12. 06., szerda, 16:29

Ünnepel a Kowalsky meg a Vega. A népszerű együttes jövőre lesz 15 éves, a jubileumi készülődést egy októberben megjelent dupla albummal kezdték, majd a 2018-ban egy nagy koncerttel folytatják azt.

A múlt hónapban piacra került  Kowalsky dupla lemez óriási siker, nagyon gyorsan tripla platina lemezzé  vált. Az együttes két tagja, Szórád Csaba basszusgitáros és Vajda Péter dobos a közelmúltban a Most Médiacsoportnál járt.  A zenészek elmondták, hogy 34 dalt hallhatnak a rajongók a Kilenc című lemezen, mely az együttes 9. lemeze. A dalok közt 24 régi és 10 új kapott helyet. Az együttes légnépszerűbb száma közül több új hangszerelésben hallható.

Ez egy válogatáslemeznek indult a 15 éves évforduló kapcsán, majd annyi új szám született, hogy végül egy dupla album mellett döntöttünk. A lemez mellett egy új videót is bemutattunk- mondta Szórád Csaba.

 A katonai hangulatú klip annyire megihlette az együttes tagjait, hogy a fiúk november végén aláírtak egy szerződést, amely szerint maguk is önkéntes tartalékos katonák lesznek.

A haza védelme mellett azonban továbbra is a zenélés az együttes legfontosabb feladata. A csapat teljes gőzzel  készül a  február 17-éi koncertjükre, melyet Arénában rendeznek meg.  Addig már nem lépnek közönség elé a fiúk, minden idejüket, energiájukat a  nagy koncertre tartalékolják.

A koncerten a zenekar  kiegészül egy zongoristával, billentyűssel és néhány vokalistával is. Az új lemez dalainak többségét bemutatják a közönségnek, valamennyi új dalt eléneklik, de a legismertebb régi számok is felcsendülnek majd.

                                                                                                     

Ezeket olvasta már?