Letörte a félsorompó rúdját, keresik a rendőrök

2017. 12. 07., csütörtök, 11:28

Ismeretlen személy Kaposvár belterületén, a Pécsi utca és Dombóvár-Kaposvár vasútvonal kereszteződésében letörte a félsorompó csapórúdját, majd elhajtott. A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya „A vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény” vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel november 28-án 11 óra körül Kaposvár belterületén, a Pécsi utca és Dombóvár-Kaposvár vasútvonal kereszteződésében letörte a félsorompó csapórúdját. A balesetet követően az ismeretlen személy a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetését látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Rendőrkapitányság Közleke­désrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. szám alatt vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezeket olvasta már?