230 rászoruló gyerek nézhette meg Süsü kalandjait

2018. 01. 13., szombat, 17:53

December 24-én, éjfélkor véget ért a Roxinház felhívása, miszerint ahány kedvelővel bővül a társulat Facebook oldala, annyi hátrányos helyzetű gyermeket hívnak el a Süsü, a sárkány kalandjai című előadásra ingyen. Ennek következtében 230 gyerkőcöt láttak vendégül szombaton délután.

A Roxinház december elején jótékonysági akciót hirdetett. Ennek apropóján sétált a belvárosban Süsü a sárkány, ugyanis a séta alkalmával népszerűsítették kezdeményezésüket. A Roxínház úgy döntött, hogy segít a gyerekeken, így aki ezt követően kedvelte a Roxínház Facebook oldalát, az egy rászoruló gyermeket ingyen eljuttatott a Süsü, a sárkány kalandjai című előadásra, hiszen minden az oldalra érkező Like egy ingyen jegyet jelentett olyan gyerekek számára, akik megérdemlik, hogy lássák az előadást.

Felvettük a kapcsolatot a Somogy Megyei Gyermekvédelmi Igazgatósággal, akik boldogan hozták el a színházba a felügyeletükre bízott gyermekeket

- mondta el Szabolcsi János, a Roxinház egyik alapító tagja.

A Süsü, a sárkány kalandjai című előadást vasárnap láthatják utoljára a kaposváriak, és egy kis időre vidéki körútra indul a társulat az előadással, de vélhetően majd újból visszatér a somogyi megyeszékhelyre is.
 

Ezeket olvasta már?