Szenzáció: Egyetemünk hallgatója Dánielfy Gergely bejutott a DAL döntőjébe

2018. 02. 11., vasárnap, 06:00

Amikor interjút adott nekünk a debreceni tehetség az Agóra aulájában, még nem is sejtette, hogy "Azt Mondtad" című saját szerzeménye egészen a döntőig repíti majd őt.

forrás: DALA Kaposvári Egyetem Rippl Rónai Művészeti Karának elsőéves színművész szakos hallgatója "Azt mondtad" című első saját szerzeményét adta elő szombat este a DAL elődöntőjén, amelyet a zsűri 39 ponttal díjazott, a közönségtől pedig 8 pontot kapott.

Dánielfy Gergely összesen 47 ponttal, az első helyen jutott tovább.

Gergellyel korábban az Együd Árpád Kulturális Központ aulájában beszélgettünk, ahol az interjúban elmondta, nem szeretné elárulni, hogy az általa írt dal pontosan kinek szól.

Ez továbbra is jó receptnek bizonyul, hiszen a szombati elődöntőben a zsűri pontosan ebben látta az erőt, illetve külön kiemelték azt a tisztaságot és őszínteséget, amivel a fiatal színészhallgató rendelkezik. 

Ez a fiú hétről-hétre felülmúlja magát

- többek között ez is elhangzott Schell Judit zsűritag értékelésében Dánielfy Gergely szombati produkciója után. Emellett pedig a zsűri többi tagja is kiemelkedően jó produkciónak titulálta Gergő előadását. 

A döntőt február 24-én 20.30-tól közvetíti a Duna Televízió és a Duna World. Ha pedig a zsűri és a közönség is úgy akarja, az "Azt mondtad" akár Lisszabonban, az Eurovíziós Dalfesztiválon is felcsendülhet.

Gratulálunk Gergely!

Ezeket olvasta már?