A fejét ütötték ököllel, belehalt

2018. 03. 08., csütörtök, 15:10

Veszekedtek, majd ököllel ütötték a fejét a sértettnek a Honvéd csomópont közelében található vendéglátó egység mellet a járdán, még tavaly szeptemberben. A sértett a kórházban másnap belehalt az okozott sérülésekbe.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két kaposvári lakos ellen.

2017. szeptember 16-án 16 óra körül ismeretlen elkövetők egy kaposvári vendéglátó egység mellett, előzetes szóváltást követően több alkalommal, ököllel fejbe ütöttek egy helyi lakost. A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték, azonban a férfi másnap életét vesztette. A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazás és a sértett halála között okozati összefüggés volt.

Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a nyomozók már a bűncselekmény elkövetésének másnapján azonosítottak és elfogtak két helyi lakost, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 59 éves J. Csabát őrizetbe vették, majd a Kaposvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg a 48 éves K. Róbert az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.

Ezeket olvasta már?