március 15. Már lobog a nemzeti zászló a Kossuth téren

2018. 03. 14., szerda, 14:20

Ünnepélyes zászlófelvonással kezdődtek el a március 15-i programok Kaposváron. A nemzeti lobogót katonai tiszteletadás mellett vonták fel szerda reggel a Kossuth téren.

Az ünnepélyes zászlófelvonást élőben közvetítettük Facebook oldalunkon.

Ezt követően délelőtt a Hősök templománál tartottak megemlékezést, ahol Gelencsér Attila országgyűlési képviselő mondott ünnepi beszédet.

A műsort a Lorántffy Zsuzsanna Református iskola növendékei adták, valamint közreműködött a Füred Rock Szín Kör is. A program végén koszorúzást tartottak. Az ünnepi programok ma este a Szivárvány Kultúrpalotában folytatódnak, ahol Zúgjatok harangok címmel tart előadást a Füred Rock Szín Kör és a Somogy Táncegyüttes.

Március 15-én negyed 11-kor a Széchenyi téren koszorúkat és virágokat helyeznek el Széchenyi István szobránál, amit a Petőfi téren ünnepi műsor és koszorúzás követ. A megemlékezés ezután a Kossuth téren folytatódik, ahol ünenpi beszédet mond Szita Károly polgármester.

Közreműködik a Kaposvári Helyőrségi Zenekar, a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti karának elsőéves színművész hallgatói, a Somogy Táncegyüttes, a Somogy Zenekar, valamint a Vikár Béla Vegyeskar és a Z Generáció.

Ezeket olvasta már?