promóció Öt, különleges kiegészítő az őszi mindennapokra

2017. 10. 13., péntek, 06:05

Véget ért a hosszan tartó nyári időszak és beköszöntött a hűvös, esős idő, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit. Azonban a divat minden évben nagy mértékben változik, ezzel együtt a különböző kiegészítők stílusa is.

Ennek ellenére vannak olyan különleges kiegészítők, amik stílusosak, klasszikusak és időtállóak is egyben. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt, különleges férfi kiegészítőt, amit biztosan minden férfi szívesen viselne még egy hideg, esős napon is.

Sapka

A hidegebb, esősebb idő bekövetkeztével egyre inkább fontos sapkát viselni, hiszen nemcsak, hogy megvéd az esetleges náthától, hanem a korai hajhullás is elkerülhető sapkaviseléssel. Az elmúlt években egyre népszerűbb lett a kalapok viselése a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy divatosak, hanem olyan örök klasszikusok, amiket rengeteg alkalommal lehet viselni. Az interneten kutakodva bukkantunk rá a Trendhim nevezetű webshopra, ahol a férfi sapkákon át a különleges táskákig rengeteg kiegészítőt megtalálunk. Az online áruházban hatalmas a választék, hiszen az egyszerűbb, pamutból készített sapkákon át egészen az egyedibb, fiatalosabb baseball sapkákig minden termék megtalálható.

Karkötő

Sokan úgy gondolják, hogy leginkább a nők hordanak karkötőket, azonban egyre inkább megcáfolható ez az információ, hiszen manapság egyre több férfi vásárol különböző stílusú karkötőket. A legtöbb ember nem is gondolja, hogy vannak olyan darabok, amiket számtalan hasznos tevékenységre fel lehet használni. A két, legkedveltebb termék a masszív paracordból fonott karkötő, és a hajókötélből készített darab, hiszen maga a paracord anyag azon kívül, hogy 250 kilogramm teherbírású, kibontva akár három méter hosszúságú is lehet. Egy érdekes információ erről az anyagról, hogy sok országban a paracordot használják fel, mint általános hadi kötélzetet, erős tulajdonságának köszönhetően. Bizonyára nem mindenki szereti a sportosabb, vagányabb karkötőket, azonban rengeteg bőrből és gyöngyből készült darab is megtalálható a webáruházban.

Nadrágtartó

A nadrágtartó régiesebb néven hózentróger, már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, mert manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerű használat miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, hanem egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel elegánsabb ruházatot. Azonban egy klasszikus nyakkendő vagy egy fiatalos csokornyakkendő tökéletes kiegészítő minden férfinak. Egy érdekesség a kiegészítőről, amit kevés ember tud, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit, csak és kizárólag felhelyezésének módja. Az online áruház igen széles választékkal kínál csokornyakkendők terén is, hiszen az egyszerűbb, alapszínű daraboktól kezdve egészen a különlegesebb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre népszerűbb lett díszzsebkendőt viselni, hiszen remekül kiegészít mind egy öltönyt, mind egy zakót egy különlegesebb alkalomkor. Amikor díszzsebkendőt választunk, fontos figyelembe venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab kiválóan passzolni egymáshoz. Minden megrendelt terméket a csomag árától és méretétől függetlenül ingyenesen kiszállítanak, és az esetlegesen felmerülő problémák esetén 365 napos pénz visszafizetési garanciát is biztosítanak az összes vásárlójuknak.