Gelencsér Attila: az életünket is veszélyeztetik a migránsok

2016. 08. 24., szerda, 14:03

Kaposváron és környékén 80 ezer lakost érint a migráns kérdés. Ennyi ember otthonát, biztonságát és munkahelyét veszélyeztetik a bevándorlók - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Gelencsér Attila.

Kaposvár és környéke országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy Európában elsőként a magyar emberek mondhatnak véleményt a brüsszeli bevándorlás politikáról. Október 2-án a népszavazáson aki igent mond, az igent mond a kényszerbetelepítésre, igent mond arra, hogy bevándorlók tömegeit telepítsék be az országba. Aki nemet mond, megvédi Magyarország függetlenségét is.

- Az illegális bevándorlók nem tartják tiszteletben törvényeinket, kultúránkat. Németországban volt olyan hét, amikor annak minden napján történt valamilyen támadás az európai emberek ellen, az elkövetők pedig minden esetben migránsok voltak. Olaszország attól fél, hogy kisebbségben lesznek az őslakosok, és túlsúlyban a bevándorlók. A britek a bevándorlók miatt léptek ki az Unióból.

- A migránsok veszélyeztetik a biztonságunkat, az otthonukat, a munkahelyeinket, sárba tiporják a keresztény értékeket, zaklatják, és semmibe veszik  a nőket. Ahová a migránsok beteszik a lábukat ott felüti a fejét a terrorizmus. Bűncselekmény, halál, rettegés és pánik jár a nyomukban - mondta Gelencsér Attila.

- A migránsáradat pedig tovább folytatódik. 2016-ban eddig 18 ezer tiltott határátlépési kísérlet történt a magyar-szerb határszakaszon és jelenleg is 2200-an tartózkodnak a tranzitzónákban. Az utolsó negyedévben pedig az eddigiekhez képest akár meg is duplázódhat az Európába érkező migránsok száma. A Közel-Keleten és Észak-Afrikában milliók állnak útra készen.

- Október 2-án választanunk kell, hogy milyen Európát szeretnénk. Amit mi mondunk: a határvédelmet erősíteni, az európai családokat pedig támogatni kell. És amit Brüsszel mond: a bevándorlókat be kell engedni és szét kell osztani. A döntés a magyar emberek kezében van - hangsúlyozta Kaposvár országgyűlési képviselője.

Ezeket olvasta már?