Hatan sérültek meg a szombati balesetekben

2017. 08. 13., vasárnap, 10:18

A szombati napon 24 órában a rendőrök öt személyi sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 134. kilométerszelvényében szombaton egy teherautó sofőrje ütközött szalagkorlátnak, aminek következtében – az elődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Az M7-es autópálya 114. kilométerszelvényénél Siófok irányába közlekedett augusztus 12-én 6 óra 40 perckor egy személygépkocsi, amelynek sofőrje letért az útról, majd árokba borult. A baleset következtében két személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján - súlyos sérüléseket szenvedett.

Kaposfüreden, a Szőlőhegyi utcában borult fel egy segéd motorkerékpáros szombaton 16 óra 30 perckor. A jármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Gölle belterületén, a Petőfi utcában augusztus 12-én 21 óra 5 perckor szintén egy segéd motorkerékpáros tért le az útról és ütközött villanyoszlopnak. A baleset következtében a jármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.  

Bárudvarnok külterületén, Kadarkút irányába tartott szombaton 21 óra 15 perckor egy személygépkocsi, amelynek sofőrje feltehetően nem az időjárási és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért az úttesten megcsúszott és az út melletti partoldalnak ütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.  

A megye területén az elmúlt 24 órában további nyolc anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.

Ezeket olvasta már?