Szeretnél pároddal elmenni egy Zorán koncertre az új sportcsarnokba?

1 helyes válaszadót sorsoltunk
Összesen 239 válasz érkezett

Játék leírása:

A játék október 1. éjfélig tart, a nyertest pedig ezután sorsoljuk ki, akit e-mailben értesítünk. Kérünk mindenkit, hogy olyan e-mail címről játsszon, amelyet gyakran használ, így minél előbb értesülhet a nyereményről.

Zorán a 2017-es évet az Unplugged jegyében indította, mivel február 18-án, Budapesten, a Papp László Sportarénában ezzel a címmel adott teltházas koncertet. A budapesti Aréna koncert kirobbanó sikere arra sarkalta mind Zoránt, mind a szervezőket, hogy ezt az egyedi, életmű koncertnek is beillő produkciót az ország legnagyobb városaiban is bemutassa.

A koncerten a dalok jobbára akusztikus hangszerelésben szólalnak meg. Olyan nagynevű vendégek is zenélnek - Orosz Zoltán tangóharmonikán, Lantos Zoltán hegedűn –, akik éppen ezt a hangzást erősítik, de jó néhány szerzeményben vonósnégyes színesíti majd a zenei élményt.

A kihagyhatatlan dalok mellett megszólal néhány a ritkábban játszottak közül, és ugyanúgy örülhetünk majd az igazán régieknek, mint a legújabb, korábban még sosem hallott szerzeményeknek. A többi meg legyen meglepetés…

Igen, intim, de nem tolakodó közelségbe kerülni egymáshoz – ez egy előadóművész és közönsége kapcsolatának legérzékenyebb pontja. Mégis, Zoránnak ez sosem okoz gondot, hiszen koncertjeit mindig is egy bensőséges megszólalás jellemezte, s jellemzi mind a mai napig, amely a befogadó tér méretétől függetlenül képes magával ragadni és elvarázsolni a közönséget. Az akusztikus hangzás ezt még hangsúlyosabbá teszi majd. Biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is mélyreható és lélekemelő élményben lesz részünk.

(1)
Melyik együttesnek volt a tagja Zorán a 60-as években?

A játék nyertesei
Nemes Péter, Kaposvár