Fuss boldogan!

2017. 01. 01., vasárnap, 16:00

(x)Két kaposvári sportolónak hiányérzete támadt a helyi futócipő kínálatot illetően. Mivel ők is rendszeres futnak, tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos a megfelelő cipő kiválasztása. Elhatározták, hogy saját boltot nyitnak, így orvosolva a helyzetet.

Ahány láb, annyi cipő

Mint mondják, sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen futócipőt kellene választaniuk a mozgáshoz. Pedig a sport egyik legfontosabb alap pillére a lábbeli.

A nem megfelelő cipő használata nem csak a futástól veszi el a kedvet, hanem komoly egészségügyi problémákat is okoz. Egy rossz kellék használata a legtöbb esetben nem azonnal hanem csak hónapokkal később köszön vissza, hiszen a lábfej rossz igénybevételével sérül a térd, a csípő, a hát, nem beszélve a csigolyákról. Így komplex deformálódás alakulhat ki a testen.

Boltjukkal pontosan ezt a helyzetet szeretnék orvosolni.

Létezik neutrális, pronáló, szupináló lábfajta

Hogy pontosan kiderüljön, hogy ön melyikkel rendelkezik, az üzletben végeznek futópados lábdiagnosztikát. Majd a soron következő vizsgálat a talpdiagnosztika, ami a talp különböző deformitását mutatja ki, hogy milyen mértékű a hiba. Ezt követően pedig a cipő kiválasztása követezik.

A cipőt négy tényező határozza meg: párnázottság, stabilitás, átgördülés és sebesség

A boltban nem csak cipők, hanem prémium minőségű talpbetétek is vannak, ami szintén elhanyagolhatatlan, ha egészségesen szeretnénk futni, mozogni. Talpbetét mellett egyéb sport-kiegészítők, kellékek is találhatóak, mint aláöltözők, zoknink, melegítők.

Ahogy a kínálat mutatja, nem csak a különböző talptípusokra készültek fel, hanem talajtípusra is, ugyanis az üzletben egyaránt megtalálható városi, terep és teremcipő is. Ezen belül a különböző sportokhoz különféle talpbetét is található sőt, hétköznapi használatra és készítenek, természetesen személyre szabva.

A „FUSS BOLDOGAN” több élvonalbeli vidéki triatlon és futó klubcsapatot is kiszolgál, emellett pedig jó kapcsolatot ápol velük. Így bőven akad referencia. Nem csak Kaposvárról, hanem más városokból is felkeresik az üzletet, hiszen nem csak a vizsgálat, hanem a kínálat is első osztályú és professzionális.

FUSS BOLDOGAN! KAPCSOLAT:

7400 Kaposvár, Gróf Apponyi u. 43.
+36 20 567 2204
+36 70 363 3376
info@fussboldogan.hu