Megújítottuk az allergia-kioltó meditációnkat!

2017. 03. 18., szombat, 23:21

A háttérzenét már az emberi sejteknek legkedvezőbb 432 herz-re hangolt hangszerekre írtuk, és játszottuk fel, a még teljesebb gyógyulás érdekében. Már most, a tél végén érdemes tennünk az allergia ellen!

Akik ebben érintettek, azoknak érdemes (minden) este, elalváskor hallgatni ezt a hanganyagot, így tudnak a mélytudatba a legjobban beépülni a gyógyító információk. És minden azon múlik, hogy milyen információkkal látjuk el, tudatosan, vagy akár tudattalanul a testet alkotó sejteket. A megújult, az allergia kezelő meditációs hanganyagon hallható, és „hallhatatlan információk” a teljes testre hatnak, így segítve az allergia állapotának a meghaladását, és a tényleges testi, lelki, szellemi fejlődést.

A régi meditációnkkal is már sok fantasztikus eredményt értünk el, de ez a hanganyag még annál is hatékonyabb, hiszen az asztrozófia, és a meditáció ősi mágikus titkaival gazdagítottuk legújabb ingyenesen elérhető hanganyagunkat. 

Vezetés, és koncentrált figyelmet igénylő tevékenység közben tilos hallgatni! 

Egyébként halkan szólhat a háttérben sütés, főzés, takarítás, de akár olvasás, tanulás, vagy egyéb tevékenység közben is, akkor is működik a hanganyag!
Miközben ezeket a sorokat írom, győzedelmeskedik a Barcelona kilátástalannak tűnő helyzetben a PSG kiváló csapata ellen, és ez bizony egy jel, hiszen az allergiában érintettek is győzedelmeskednek, és jutnak túl az allergia állapotán ennek a hanganyagnak a segítségével!!! 

Kérem, hogy amennyiben érintett az allergiában, ezt a levelet ne felületesen olvassa el, hanem lassan, meg-megállva, hogy valóban az allergia, vagy bármely más káros szenvedély szintje fölé tudjon emelkedni!

Nem kívánunk senkire semmit ráerőltetni, nem állítjuk azt sem, hogy rendelkezünk a „Bölcsek kövével”, de tapasztalatból tudunk olyan „titkokat”, melyek alkalmazásával szebbé varázsolhatjuk éveinket. Ezeket pedig kötelességünk megosztani olvasóinkkal.

A modern kori  ember egyik réme, az allergia. Az allergia oka – fogyottá tételének első lépéseként álljunk meg. Tekintsünk kívülről az allergiás reakciókra, ahogyan a jó színész is képes még a legihletettebb pillanatban is kívülről látni, s kontrollálni önmagát. 

Figyeljük meg a folyamatot. Legyünk jelen, merjük megélni az állapotot, hiszen minden betegség olyasvalamire kíván minket megtanítani, amit még nem tudunk. És ami talán a legnehezebb: ne tekintsünk ellenségként erre az állapotra. Ez az állapot egy folyamat, ami elmúlik, amint megértettük az üzenetét. 

Sok könyv írja azt, hogy a betegség a legőszintébb barát, a legtisztább tükör, hiszen egyértelműen mutatja azt, hogy amit eddig csináltunk, ahogyan eddig gondolkodtunk, cselekedtünk, s döntöttünk, annak ez lett az eredménye… Tehát néhány dologban (életvitel, gondolkodás, stb) eljött a változtatás ideje, ahogyan a Vízöntő átalakító, tisztító vizéből a Halak változó minőségébe lépve az ember megérti az összefüggéseket, majd megteszi a szükséges változtatásokat.

Először is figyeljük meg önkéntelen szóhasználatunkat, de érdemes a szülők, családtagok, barátok szóhasználatát is górcső alá venni. Ne feledjük! A gondolat teremtő erővel bír, hát még a hangosan kimondott szó!

Egy csokorra való az önpusztító mondatokból:

 • „Meg ne lássam kisfiam, hogy még egyszer…” illetve, „Meg ne halljam, hogy ilyen csúnyán beszélsz!” Az ilyen mondatokra vajon hogyan reagál a szem és a fül?
 • „Kiütést kapok ettől az embertől!” Ugye, ez önmagáért beszél?
 • „Az őrületbe kerget a főnököm a váratlan…” Ennek a mondatnak vajon örül a két agyfélteke?
 • „Eldobom az agyam ettől a…” Ez „csak” egy másik variáció, az előző mondatra.
 • „Szétrobbanok, ha ez az alak…” Azt hiszem, ehhez sem kell kommentár.
 • „Beszarok ettől a hazug politikustól!”
 • „Kihányom a belem, mikor…” Ez a mondattípus már az önsorsrontás magasabb szintjeit célozza.
 • „Leszakad a vállam (karom, derekam) a sok cipekedéstől!”
 • „A szívem szakad meg a sok kidobott háziállat látványától!”
 • „Ó, de hülye vagyok! Elfelejtettem magammal hozni a…”
 • „Jaj, de béna vagyok leejtettem a …”
 • „Jaj, allergiás vagyok ettől a palitól!”

Ugye Ön is tudná folytatni a sort? Ne tegye! Érjük tetten magunkat, amikor önnön mélytudatunkat szennyezzük, ilyen szólásokkal, s érjük el, hogy építő jellegű legyen a szóhasználatunk!

Aztán nézzünk vissza a múltba, hogy a szülők, a nagyszülők „allergiásak” voltak e valamilyen helyzetre, esetleg személyre. (Például anyós, após irritáló személye) Ha igen, akkor a családi karma részét képezi az allergia, így ránk vár annak megszüntetésének a lehetősége. Ismétlem nem a feladata, hanem a lehetősége.
Oldjuk meg, értsük meg, hogy ne örökítsük át a gyerekeinkre, unokáinkra.

Legelterjedtebbnek a pollenallergia tekinthető. A pollen érzékelésére az immunrendszer túl intenzíven válaszol, a „testnedvek” elárasztják a szemet és a légutakat, így téve lehetetlenné a légzést, a külvilággal való harmonikus kapcsolatot.

Tehát egy adott hatást a szervezet túlreagál.

Mondhatni immunrendszerünk ágyúval lő verébre. A pollenek a Mars princípiumához tartoznak. A Mars képviseli szellemi értelemben is a nemző erőt. Azt az impulzust, mely erősebbé, termékenyebbé akarja alakítani a gondolkodásunkat. 

Ehhez azonban gyakorta a régi, idejétmúlt sémák elengedése szükséges. A „bevált” sztereotípiák viszont ragaszkodnak pozíciójukhoz, míg az új impulzusok sem adják fel, így szükségszerűen harc alakul ki. Természetesen a harc is a Marshoz tartozik.

A pollenallergia ezt a küzdelmet élteti meg az emberrel. Ha érintett a pollenallergiában, akkor vegyük észre ezt a minőséget az életünk történetében.
De ne haragudjunk magunkra! Ne ostorozzuk ezért magunkat! Örüljünk a felismerésnek, és örüljünk annak, hogy végre eljött a tisztulás ideje! Ebben aztán igazán hatékonyan segít az allergia kioltó meditáció!

A másik lényeges feladat a tisztulás varázslatos, felszabadító útján: Tegyük fel a kérdést önmagunknak, mit reagálok túl?

Minden felcsattanás, minden hiszti túlreagálás!

Nem arról van szó, hogy nyomjuk el az érzelmeinket, a feltörő (ez is Mars analógia!) indulatainkat! Arról van szó, hogy értsük meg, fedezzük fel önmagunkban, hogy azt a picurka, mondhatni pollennyi hatást miért reagálom túl?! 

Az allergia jelzi, hogy az immunrendszer nem működik harmonikusan. A hétköznapi életben pedig miután megértettük, hogy milyen félelem váltotta ki a túlreagálást, tegyük meg a szükséges változtatásokat. Örömmel fedezzük majd fel, hogy szeretteink, társaink még nagyobb szeretettel tudnak újra felénk fordulni, mert már nekik sem kell félniük túlzó reakcióinktól.

A csillagokkal együtt élő, együtt működő ember magasabb minőségekkel kerül élő kapcsolatba, így téve indokolatlanná az allergiát is! Nem véletlen, hogy sok tanítványom vett búcsút ettől a „tanítómestertől”.

Lehet, hogy a fenti sorok néhány olvasó számára túl meredeknek tűnhettek. Több mint két évtizedes tapasztalat, és a jobbítás szándéka íratta velem ezeket a sorokat. Most azonban térjünk át a fizikai síkra. 

Az első, és legfontosabb itt az, hogy minden éjjel legyen meg az elegendő alvás. Legalább 7, de inkább 8 órányi alvásra szükségünk van, hogy minden szinten képesek legyünk a regenerálódásra. Az alváshoz is újra hozzá kell szoktatni a szervezetünket. Kiemelkedő jelentőségű az éjfél előtti alvás! Sem a televízió, sem az internet előtt eltöltött esti, éjszakai órák nem érnek annyit, mint amikor az ember átlép 21 – 22 óra között az álmok birodalmába, és a „felettes énünk” értünk dolgozva elvégzi a szükséges korrekciókat, hogy erősen, egészségesen tehessük meg itt a földön azokat a dolgokat, amelyekért leszülettünk.

A másik hihetetlenül fontos tétel az, hogy a mai ember nem iszik elegendő tiszta vizet (nem csapvíz!) és már úgy hozzá szokott a szomjúsághoz, hogy észre sem veszi azt. Ahogy Földünk 70 százalékát, úgy az emberi test 70 százalékát is víz alkotja. Ez azt jelenti, hogy ha elegendő tiszta, és élő vizet fogyasztunk, akkor a betegségek java részét egyszerűen kimossuk a szervezetünkből! Az allergiásoknál egyértelműen kimutatható, hogy a betegség megjelenése előtt sokszor éveken keresztül alig, vagy egyáltalán nem fogyasztottak tiszta vizet!

A napi vízszükséglet egy 75 kilós embert alapul véve napi 3 liter! Ezt a mennyiséget persze nem egyik napról a másikra, hanem lépésről – lépésre haladva kell elérni! Ma már sokféle kiváló vízszűrő, és vizet (is) energetizáló készüléket lehet beszerezni, érdemes ennek mélyrehatóan, gondosan utánajárni!

A testidegen anyagokat (konzerváló szerek, ízfokozók, színezőanyagok, állományjavítók, stb) tartalmazó készítményeket is lépésről – lépésre el kell hagyni. Immunrendszerünk elképesztő energiákat kénytelen ezek semlegesítésére fordítani, így nem csoda, ha egy ártalmatlan pollent is fáradtan – idegesen túlreagál! Találjuk meg a közeli piacon az őstermelőket, akik érdekeltek abban, hogy friss, egészséges áruval lássanak el minket, különben elpártolnak tőle a vásárlók.

Az elektroszmog a másik igen jelentős immunrendszer – leterhelő. Nem mondom, hogy dobjuk ki a tévét, a mikrosütőt, a számítógépet, és a hifi tornyot, de azt igen, hogy amikor nem használjuk legalább a hálózati csatlakozót húzzuk ki a konnektorból! Ez különösen éjszaka fontos, amikor a test, a lélek, és a szellem regenerálódásának van itt az ideje!

A mobiltelefonnal való beszélgetést fogjuk a lehető legrövidebbre! Válasszuk a legdrágább percdíjat, és meglátjuk, hogy olcsóbb lesz a telefonálás, mint a „legkedvezőbb percdíjas” tarifával! A mobilunk lehetőleg távol legyen az auránktól, és csak rövid ideig legyen bekapcsolva. Vajon hogyan hathat Ön szerint az agyra az adótorony, és a készülék között létrejövő sugárzás? 

Legyen időnk a test intenzív átmozgatására is! Minden nap érdemes annyit tornázni, úszni, futni, vagy akár táncolni, hogy a test igenis megizzadjon, és  kellemesen elfáradjon.

Még egy aprócska, bár óriási jelentőségű „titok”. Az immunrendszer lényegében a belekben lakozik! A belek tisztításával amellett, hogy harmonizáljuk az immunrendszerünket, elősegítjük azt is, hogy a zöldségek, magvak, gyümölcsök, és a táplálékkiegészítők fogyasztásával bevitt igazi tápanyagok valóban fel tudnak a bélfalról szívódni, és képesek beépülni a szervezetünkbe! Újra tudjuk építeni önmagunkat!

Hogyan tisztítsuk a beleket? Érdemes hetente egyszer gyümölcs, és lénapot tartani, tehát böjtölni. Lépésről – lépésre egyre kevesebb húsos, zsíros, fehér cukros, fehér lisztből készült ételt fogyasszunk, ám ezzel együtt növeljük a magvak, zöldségek, gyümölcsök fogyasztását. Félreértés ne essék! Nem a vegetarianizmusra akarom Önt rábeszélni, csak arra, hogy tehermentesítse, amennyire csak lehet, a szervezetét. A belek tisztításával tisztul a vese, erősödik a máj, tisztul a vér, frissebbek, alkotóbbak, vidámabbak és egészségesebbek leszünk. 

Talpunkon masszírozhatjuk is a belek zónáit, ezzel is segítve bélrendszerünk tisztulását, immunrendszerünk harmonizálását. Mindkét talpunkon, a sarok fölött közvetlenül két hüvelykujj párnányi terület a belek zónája. Napi 5 – 5 percnyi masszírozással máris sokat tettünk önmagunkért.

Óriási regeneráló energiákhoz jutunk akkor is, amikor mezítláb sétálunk a természetben, mert így a Földanya erői közvetlenül jutnak hozzánk! Lehetőségeinkhez mérten minél többet járjunk mezítláb, különösen a hajnali – reggeli harmaton való séta fantasztikus hatású!

Még egyszer mondanom kell, hogy ez a levél sok mindent Önre zúdít, ezért csak lassan, akár több részletben is érdemes elolvasni, aztán elgondolkodni az információkon. Néhányan talán most azt mondják, hogy mindezek megvalósítása túl sokba kerül. Azonban érdemes elgondolkodni azon az újkeletű bölcsességen, mely szerint „akinek nincs ideje és pénze az egészségére, annak majd lesz ideje, és pénze a betegségére”.

Nem kell egyszerre mindent megvalósítani. Csak átgondoltan, lépésről – lépésre…

Legyen Ön is teljesen egészséges! Legyen alkotó, és boldog!

Legyenek szerettei, barátai, ismerősei is teljesen egészségesek, mert így tudjuk a legtöbbet tenni önmagunkért, a családunkért, a hazánkért, és az egész emberiségért! És látni fogja, hogy az első aprócska lépést is már meghálálja az Univerzum! Mert neki tényleg fontos az ember.

És talán a legfontosabb. Legyen időnk megállni. Legyen időnk az elcsendesedésre. Nem az idő gyorsult fel, hanem az emberek. Már kirohantuk magunkat. Ez a tapasztalat már megvan. Legyen most új tapasztalatunk. Legyen időnk kiüresedni, semmit tenni, s csak szemlélni elmerülten a légzésünket, a gyertya lángját, a madarak röptét, a csillagok ragyogását és párunk, gyermekünk szeme ragyogását.

Hiszen ezért érkeztünk ide. Ide, ebbe az életbe. Hogy velük lehessünk, s együtt, egymást segítve emelkedjünk a létezés spirálján.

Áldás kísér minket az Úton!

www.asztrozofia.hu 
https://www.facebook.com/paksi.zoltan.asztrozofia/