Dzsungelt "varázsolt" a zalakarosi Kertmoziba a Roxínház

2016. 08. 14., vasárnap, 09:05

A zalakarosiaknak is bemutatta igen-igen sikeres műsorát, a Dzsungel Könyvét a kaposvári Roxínház. Az előadást követően a csapat egy helyi nézőtől kapott elismerő szavakat.

Antal Anita a következő sorokkal köszönte meg a Roxínház előadását:

"Mondhatni: úgy kellett már ez nekünk, mint egy falat kenyér. Egy kis színház, egy kis zenés-kertmozis érzés Zalakaroson.
A kaposvári Roxínház elhozta közénk Maugli történetét, remek hangulatot varázsolva a kertmozi színpadára. Dés László zenéje, Geszti Péter szövege persze eleve garancia a darab sikerére, a színészek játéka, sokszor humorral fűszerezett előadása remekül fűzte össze a zenét, játékot, szöveget kerek egésszé.
Bár azt gondolom, igazán a felnőttek értik meg ezt a darabot, a sok kisgyerek, akiket a szülők elhoztak az előadásra, ugyancsak élvezték a játékot, bár nyilván őket a zene, a koreográfia nyűgözte le jobbára."

Az, hogy a Roxínház, az ország más területein is tud boldog pillanatokat szerezni előadásával, nekünk kaposváriaknak külön büszkeség. Mintha egy sportolónk érne el sikereket. Gratulálunk Roxínház!

Ezeket olvasta már?