23:52
Útitárs
Kiki
23:48
Győztes Dal
Opitz Barbara
23:44
Álmaimban Amerika [Remix]
A.D. Stúdió
23:40
Ne Ébressz Fel
Crystal
23:37
Valami Amerika Még
Csipa
Helyzetjelentés a stúdióból! Hasznos tudnivalók!
WooooW!
11:29

Margaréta Anita készítette és küldte nekünk! Mesés... ez a legújabb trend..minket elvarázsolt és tündér-szárnyakat ragasztva a hátunkra egy álom-világba repített bennünket!

Rádió Most fényképe.

FONTOSSÁGI SORRENDBEN KÁTYÚZNAK
07:32

Zajlik a kátyúzás Kaposváron és folyamatosan érkeznek a bejelentések a lakosság részéről is. A munkálatokat azonban fontossági sorrendben végzik, figyelembe veszik az út forgalmát és a kátyú baleset-veszélyességét.

http://kaposvarmost.hu/videok/kaposvar-most/2017/02/22/fontossagi-sorrendben-katyuznak.html

MOZI MOZAIK MOST!
2017. február 22. 14:17

Csütörtöktől a kaposvári Cinemában két új film közül is válogathattok! Hogy melyek ezek, az MOST kiderül!

A Rádió Most legfrissebb hírei
Bezáratnák a túl zajos vendéglátó egységeket
Kaposvár 17:38

Egyetlen olyan vendéglátó egység sem működhet Kaposváron, amely zavarja környékben élők nyugalmát - erről határoztak a képviselők a csütörtöki városi közgyűlésen. Szita Károly, Kaposvár polgármestere rádiónknak elmondta: arra utasították a jegyzőt, hogy ezeknél az egységeknél soron kívül járjon el, és ha szükséges zárassa azt be. Ez vonatkozik azokra a szórakozóhelyekre, discokra is, amelyekben kábítószert találtak, és azokra a vendéglátó egységekre is, melyek vendégei zavarják a környeztükben élők nyugalmát, pihenését.

Kaposvár az ország egyik legbiztonságosabb települése
Kaposvár 17:38

A megyei jogú városok közül a második legbiztonságosabb város Kaposvár. Így összegezte a tavalyi évet Dr. Heffer Attila, városi rendőrkapitány a csütörtöki városi közgyűlésen. Az előterjesztésből kiderült: 2010 óta folyamatosan csökken a városban a bűncselekmények száma, a nyomozás eredményessége pedig egyenletesen javul. Az előterjesztés zárszavában Szita Károly polgármester elmondta: újabb kamerákat vásárol a város, remélve, hogy ezzel is hozzájárulnak ahhoz, hogy Kaposvár továbbra is az ország egyik legbiztonságosabb települése legyen.

A jövőben is kapni fognak babadobozt az anyukák
Kaposvár 17:36

Átmenetileg szünetelt csak a babadobozok ajándékozása - mondta Szita Károly a csütörtöki közgyűlésen Felder Frigyes LMP-s képviselő kérdésére reagálva. Kaposvár polgármestere hozzátette: a beszállító miatt késtek a pelcsók, és a város nem szerette volna kihagyni a csomagból. Egy hónapos csúszással érkeztek meg a termékek az üzletbe, ez után tudták csak összeállítani az új dobozokat, amiket védőnőktől továbbra is megkapnak a kismamák. A tavaly nyáron bevezetett babadoboz ráadásul új termékkel is bővült. Patakné Csordás Gyöngyvér kaposvári szerző Szoptass ügyesen című könyvéből fél millió forint értékben vásárolt a város, ezentúl ez is része a csomagnak. Mostantól ráadásul nem csak az ifjú anyukákat lepi meg a város: a múlt héten mutatták be az Esküvői dobozt, amit minden olyan ifjú pár fog kapni az anyakönyvvezetőktől, akiknek legalább az egyik tagja kaposvári állandó lakcímmel rendelkezik.

Hírek

A kukoricát szennyező toxin hatásait vizsgálja a Kaposvári Egyetem

A kukoricát szennyező toxin hatásait vizsgálja a Kaposvári Egyetem

2017. február 23. 19:03
A kukoricát szennyező toxin hatásait vizsgálja a Kaposvári Egyetem - áll az intézmény MTI-hez eljuttatott közleményében. Az úgynevezett fumonizin a kukoricát egyik leggyakrabban szennyező anyag, ennek az egészségre veszélyes hatását vizsgálja az...
Teljes hír
Folyamatosan emelkednek a kaposvári fizetések

Folyamatosan emelkednek a kaposvári fizetések

2017. február 23. 16:09
300 ezer forint fölött lesznek két éven belül a kaposvári átlagbérek, ha folytatódik a 2010-ben elkezdett béremelési folyamat - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Gelencsér Attila.
Teljes hír
Drasztikusan csökkenti cukorfelhasználását a Nestlé

Drasztikusan csökkenti cukorfelhasználását a Nestlé

2017. február 23. 14:32
Drasztikusan csökkenti cukorfelhasználását a Nestlé, a svájci élelmiszeripari vállalat 18 ezer tonnával kevesebb cukrot használ fel Európában 2020-ig, így átlagosan 5 százalékkal csökken termékei cukortartalma - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.
Teljes hír
Személygépkocsival lopta a fát, hogy eladja

Személygépkocsival lopta a fát, hogy eladja

2017. február 23. 13:28
Patalom külterületén, egy erdőből vágott ki és tulajdonított el akácfát ismeretlen tettes 2017. február 22-én 17:00 és 18:30 között. A fiatal férfit hamarosan el is fogták, írja a Police.hu
Teljes hír
Emelkedik a szabadtéri tüzek száma

Emelkedik a szabadtéri tüzek száma

2017. február 23. 13:08
Az elmúlt napok tavaszias időjárása miatt megemelkedett a szabadtéri tüzek száma. A veszélyt a száraz aljnövényzet és az avar jelenti, ami csapadékmentes időjárás esetén nagyon könnyen meggyulladhat. Sok helyen már a tavaszi kerti munkáknak is...
Teljes hír
További hírek
Rádió Most 91.2

20 A csúcson 8. Hét - Tavaszváró

2017. február 23. 16:03
A Kusza Húszas Slágerlista két kusza manuszának már elege van a télből. Abból pedig pláne, hogy a zenei élet sztárjai még mindig téli álmot alszanak. Az e heti 20 legjobb dal mellett ezeket tárgyalták ki...
Teljes hír
20 A csúcson 8. Hét - Tavaszváró
Rádió Most 91.2

Szálló por - Országszerte javult a levegő minősége

2017. február 21. 10:30
A múlt héten több helyen szmogriadót is elrendeltek az önkormányzatok a levegő magas szállópor-koncentrációja miatt. Vasárnap Miskolcon és Nyíregyházán még veszélyesnek, hat további településen egészségtelennek minősítette a levegőt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK).
Teljes hír
Szálló por - Országszerte javult a levegő minősége
Rádió Most 91.2

Tízezer köbméter szociális tűzifát szállított ki a SEFAG

2017. február 21. 10:22
A 2016-2017. időszakra meghirdetett szociális tűzifa programban a SEFAG Zrt.-nek 180 önkormányzat nyilatkozott arról, hogy a kaposvári székhelyű társaságtól kéri a program számára a faanyag biztosítását. A kiszállítások, átadások az egyeztetéseknek megfelelően, határidőre és zökkenőmentesen megtörténtek - tudatta lapunkkal a cég.
Teljes hír
Tízezer köbméter szociális tűzifát szállított ki a SEFAG
Rádió Most 91.2

Két meccset nyert a KASI A kosárlabdacsapata

2017. február 21. 09:55
A hatodik forduló mérkőzéseit rendezték a kaposvári Városi Sportcsarnokban a Dél-dunántúli regionális gyermek (U12) kosárlabda-bajnokság 6. fordulójában. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola A és B csapata az alsóházi A csoportban szerepelt.
Teljes hír
Két meccset nyert a KASI A kosárlabdacsapata
Rádió Most 91.2

Másfél év alatt 36 ezren éltek a csok kedvezményeivel

2017. február 21. 07:55
A bevezetés óta eltelt másfél évben összesen 36 ezer család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt, a csokot 87 milliárdos összegben, vagyis egy család átlagosan mintegy 2,4 millió forint támogatásban részesült - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára
Teljes hír
Másfél év alatt 36 ezren éltek a csok kedvezményeivel
Rádió Most 91.2

Ők Kaposvár bajnokai

2017. február 20. 20:03
A városházán köszöntötték hétfőn azokat a kaposvári sportolókat, akik Európa- és világbajnokságon eredményesen szerepeltek az elmúlt évben. Pintér Rómeó Kaposvár Ifjúsági és Sport Bizottságának elnöke ünnepi köszöntőjében elmondta – a sportolók munkája, a versenyeken való részvétele az egész várost mozgásban tartja.
Teljes hír
Ők Kaposvár bajnokai
Műsorok
Mindennap
Hazakísérjük hallgatóinkat! További infók a műsorról
Minden délelőtt
A munkahelyi megpróbáltatások könnyebb elviselésének segítése sok zenével, információkkal. További infók a műsorról
Mindennap
Napindító műsor: A hallgatók napjának kellemes indítása és korrekt segítése sok hasznos helyi információval! További infók a műsorról
Hétfőtől vasárnapig éjjel 1-2 óra, 3-4 óra, 5-6 óra között, hétvégén reggel 6-7 óra között
Magyar óra - Minden nap több alkalommal egy óra csak magyar zenékkel További infók a műsorról
Minden kedden reggel 8:00 és 08:30 között
Most Megkérdezzük – Vendégünk Szita Károly, Kaposvár polgármestere További infók a műsorról
Mindennap 21 órakor
Dance Óra - Minden, ami dance, disco és clubzene További infók a műsorról
TOP10
Sean Paul feat. Dua Lipa - No Lie
No Lie Sean Paul feat. Dua Lipa
Robbie Williams - Love My Life
Love My Life Robbie Williams
Sia - Never Give Up
Never Give Up Sia
Alan Walker - Alone
Alone Alan Walker
Billy Joel - We Didn't Start the Fire
We Didn't Start the Fire Billy Joel
Rag'n'Bone Man - Human
Human Rag'n'Bone Man
Robin Schulz feat. David Guetta and Cheat Codes - Shed A Light
Shed A Light Robin Schulz feat. David Guetta and Cheat Codes
Flo Rida - Cake
Cake Flo Rida
Bruno Mars - 24K Magic
24K Magic Bruno Mars
John Legend - Love Me Now
Love Me Now John Legend