Rock-óra (ism.)
Szabolcsi Jani 16:00 - 17:00
16:46
Rock My Car
Scorpions
16:39
Fire Wall
Steve Vai
16:34
Hey Stoopid
Alice Cooper
16:28
Szedjetek Szét
Hollywood Rose
16:22
Emission Control
AC/DC
Helyzetjelentés a stúdióból! Hasznos tudnivalók!
Boldog születésnapot Cher! :)
2016. május 20. 14:45

Május 20-án lett hetvenéves Cher. Az amerikai énekesnő filmszínészként is sikeres pályát futott be, még az Oscar-díjat is megkapta. Mozgalmas múltját kudarcok és visszatérések tarkítják, a nehézségeken tehetsége mellett határtalan elszántsága segítette át.

Lacinak köszönjük!!!
2016. május 9. 12:03

Úszik az út az olajban, VIGYÁZZATOK A JUTAI ÚT-HAJNÓCZY KERESZTEZŐDÉBEN!

Mosolyogj sokat!
2016. május 6. 16:48

Testünk egy elképesztően összetett, bonyolult és összehangolt szerkezet. Nem is sejtjük, nap mint nap mennyi munkát végeznek szerveink, izmaink és csontjaink. Ha jobban gondolunk, igazi csoda a létezésünk, és az, hogy sok évtizeden át működik ez a tökéletes gépezet. Azt tudtátok, hogy, ha arcmimikádat tudatosan megváltoztatod, hogy egy érzelmet színlelj, hamarosan érezni fogod azt az érzelmet. Ezért is jó mindig mosolyogni :-)

A Rádió Most legfrissebb hírei
Megnyugtató szavak a Homatech Recycling Zrt. ügyvezető igatzgatójától
Kaposvár 2016. május 19. 18:40

Nem lesznek gumihegyek, nem lesznek vizuálisan romboló látképek a körnéyken, viszont lesz egy nagyon jó logisztikai szervezés - mondta el rádiónknak István Gábor, a Homatech Recycling Zrt. ügyvezető igatzgatója a Kaposvár határában felépülő gumi feldolgozó üzem kapcsán. Hozzátette, hogy mindössze 2 ezer tonna gumiőrlemény tárolására épül telep, ennek szállítása nem jelent többet forgalomnövekedésben, mint 10-12 kamion. A feldolgozás eredményeként keletkező gázt az üzem újrahasznosítja, az olajat értékesíti, a kokszot a műszaki gumigyártásban tudják hasznosítani, míg az acél visszakerül a vasgyártásba. Ezeknek az anyagoknak a nyíltszíni tárolása elképzelhetetlen, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően zárt rendszerben lesznek elhelyezve. A témában végzett közvélemény kutatás szerint A kaposváriak 56 százaléka támogatja a környezetvédelmi beruházást.

Ismét virágvásár Kaposváron
Kaposvár 2016. május 19. 18:40

Kedvezményes tavaszi virágvásárral várják a lakosságot május 20-21–én reggel 7 órától este 7 óráig a sétálóutcán a Rippl-Rónai Múzeum bejárata előtt Kaposváron. Mintegy 25.000 tő virág cserél majd itt gazdát. Az egynyári virágok gazdag faj- és fajtaválasztékával találkozhatnak az érdeklődők, de a muskátlik álló és futó változata is kapható lesz. Az egynyári virágok ára 75, a muskátlié pedig 330 Ft darabonként.

Több mint hatvan rendőrrel erősítik meg a balatoni régiót a nyári szezonra
Kaposvár 2016. május 19. 18:39

Több mint hatvan rendőrt vezényelnek át a balatoni régióba a készenléti rendőrség állományából az idegenforgalmi szezonban a közbiztonság megszilárdítására - közölte az országos rendőrfőkapitány rendészeti helyettese csütörtökön Tihanyban, a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság turisztikai idénynyitóján. Halmosi Zsolt elmondta, a koordinációs tevékenység célja, hogy megfelelő közbiztonsági viszonyokat tudjanak garantálni. Ezért az átvezényelt hatvan rendőr mellett lovas és kerékpáros járőrök is szolgálják a térség közbiztonságát, valamint a szezonban a balatonkiliti repülőtéren állomásozik a készenléti rendőrség helikoptere is.

Hírek

Tüskevári csomópont: közel a megoldás

Tüskevári csomópont: közel a megoldás

2016. május 25. 14:10
Ugye ön is járt már csúcsidőben a Vásártéri-Jutai-Kanizsai utak kereszteződésben? Akkor jól tudja, hogy ez a szerencsétlenül kialakított csomópont alaposan be tud dugulni és nem ritkák a koccanásos balesetek sem. Régi probléma ez, a megoldás...
Teljes hír
Nem hiányzik valakinek egy Audi kulcs?

Nem hiányzik valakinek egy Audi kulcs?

2016. május 25. 08:43
Az összegyűjtött szemétben találták meg a hulladékkezelő munkatársai. Van rajt egy - feltehetően - kapunyitó is. Ha esetleg az öné, írjon az info@khg email címre.
Teljes hír
Kutyabarát mostmédiások 4.0

Kutyabarát mostmédiások 4.0

2016. május 24. 12:34
Most Médiacsoportunk a kezdetek óta állatbarát munkahely. Rádiós műsorvezetőink, hírszerkesztőink többségének négylábúi rendszeresen ellátogatnak a szerkesztőségbe. Most bemutatjuk Széki Éva és Stein Petra házi kedvencét.
Teljes hír
Így készült a Rippl-Rónaival díszített Kossuth tér

Így készült a Rippl-Rónaival díszített Kossuth tér

2016. május 24. 00:14
Gyorsított videón mutatjuk be, miként alkották meg a Kaposvári Egyetem művészeti karos hallgatói és a Zichy diákjai Rippl-Rónai József festményeit Kaposvár főterén. A néhány óra alatt elkészült látványosság méltó nyitánya a csütörtökön kezdődő...
Teljes hír
Szia Rita!

Szia Rita!

2016. május 23. 16:45
Majoros Rita, a Rádió Most műsorvezetője keddtől egy új helyen folytatja tovább pályafutását. Hétfőn délben búcsúzott el a hallgatóktól, mi pedig készítettünk vele egy rövid interjút. Reméljük, nem utoljára. :)
Teljes hír
További hírek
Rádió Most 91.2

20 A Csúcson - 20. Hét Az AC/DC ügy!

2016. május 19. 15:09
A Kusza Húszas Slágerlista két műsorvezetője ezen a héten feltárta az AC/DC ügyet, ugyanis változás történt a csapat élén, ennek pedig sokan nem örültek! A húsz legsikeresebb dal között két újdonság is szerepelt, például Justin Timberlake új dala is. Justinról kiderült, hogy többször felhívta Mao-t, hogy biztosan bekerüljön a listába... ;)
Teljes hír
20 A Csúcson - 20. Hét Az AC/DC ügy!
Rádió Most 91.2

Helló, halló Rockolók!

2016. május 18. 11:45
Szabad péntek, szabad szombat, szabad szappanozni! Szabad az én galambomnak a Rock órát hallgatni! Ahogy ez a dalocska is mutatja, szombaton 17.00 órától ismét miénk a 91,2 és kedvünkre rockerkedhetünk 60 percig. Érkezik hozzánk az egyszeri alkalomra verbuválódott Jack Jack Ganxsta Zolival a dobok mögött. Jön a Pink Floyd abból az apropóból, hogy 43 éve jelent meg a banda legsikeresebb lemeze a Dark side of the moon. Kaptok egy kis Lojzi (Bikini basszeros) saját muzsikát, lesz egy kis Extreme és rádiótörténeti pillanat tanúi lehettek: először az éterben odacsap a Manowar is. Szóval, szombaton, ha szappanoztatok, akkor ötkor kezeket a hangerő gombra, és éljenek a csajok! Szép napot és Csőkutya!
Teljes hír
Helló, halló Rockolók!
Rádió Most 91.2

Lehet gördülékeny a bölcsibe szoktatás

2016. május 13. 11:16
A bölcsődei beszoktatás a kisgyermekek, az édesanyák és az egész család számára egy nehéz időszak, ám azzal, hogy erre az anya felkészíti magát, és a gyermeket is, és következetesen viszi végig ezt a folyamatot, zökkenőmentesé tehetjük. Varga Kata erről beszélgetett Csóligné Szliczky Katalinnal, a bölcsődei központ vezetőjével.
Teljes hír
Lehet gördülékeny a bölcsibe szoktatás
Rádió Most 91.2

20 A Csúcson - 19. Hét Kis szétesés és ZZ Top

2016. május 12. 16:15
A srácok kicsit szét voltak esve ebben az adásban, de aztán felvették a ritmust, amit az e heti 20 legdögösebb dal diktált. Az is kiderült, hogy Moli igen laza és jó apa, valamint, hogy mitől is számít még mindig kuriózumnak a ZZ Top.
Teljes hír
20 A Csúcson - 19. Hét Kis szétesés és ZZ Top
Rádió Most 91.2

Vitál - életmód magazin

2016. május 10. 10:19
Szerdai adásunk témája: 2016 gyógynövénye, a kömény
Teljes hír
Vitál - életmód magazin
Rádió Most 91.2

Házi kedvenc

2016. május 6. 20:21
Minden gazdi rémálma, ha házi kedvencét megmérgezik. Milyen tünetei vannak, mit lehet tenni gyanú esetén, és milyen eséllyel gyógyíthatók – ezekre a kérdésekre keresi a választ Majoros Rita műsorvezető és dr. Gippert Róbert állatorvos.
Teljes hír
Házi kedvenc
Műsorok
Mindennap
Információk itt és MOST ! További infók a műsorról
Pénteken és szombaton 19 és 20 óra között
Dance Óra - Minden, ami dance, disco és clubzene További infók a műsorról
Pénteken és szombaton 22 óra és éjjel 3 óra között
Partyszett - Buliba indulóknak igazi alapozó hangulat ! További infók a műsorról
Mindennap 18:00 órától
Kaposvári Krónika – Vételkörzetünk eseményeiről, aktualitásairól számolunk be, több mint 7 percben. További infók a műsorról
Minden vasárnap 11 és 12 óra között
Íz-rájder – Nem csupán gasztronómia! Vasárnap 11 és 12 óra között További infók a műsorról
Minden csütörtökön 15 és 16 óra között
A Kusza Húszas Slágerlista Mao-val és Molival! További infók a műsorról
TOP10
Duke Dumont - Ocean Drive
Ocean Drive Duke Dumont
New Level Empire - Valahol
Valahol New Level Empire
Steven Tyler - Red, White & You
Red, White & You Steven Tyler
Olly Murs - Stevie Knows
Stevie Knows Olly Murs
AC/DC - Shoot To Trill
Shoot To Trill AC/DC
Daughtry - Torches
Torches Daughtry
Anna Naklab - Whole
Whole Anna Naklab
Jason Derulo - If It Ain't Love
If It Ain't Love Jason Derulo
Fehérvári Gábor Alfréd - Pioneer
Pioneer Fehérvári Gábor Alfréd