Zenemaraton
Zenemaraton 01:00 - 02:00
01:22
Wrecking Ball
Miley Cyrus
01:20
Emergency
Icona Pop
01:16
Ha Itt Lennél Velem
Republic
01:12
Invincible
Kelly Clarkson
01:09
Hulla-józan
Kowalsky Meg a Vega

Aktuális

160 Opelt vásárolt a Magyar Posta a mobilpostához

2017. június 17. 10:04
A kistelepüléseken elérhető mobilposta-szolgáltatáshoz 160 Opelt is vásárolt a Magyar Posta Zrt. A speciálisan átalakított járműveket az Opel Magyarország folyamatosan adja át a Postának, június közepéig a teljes új flotta átvétele megtörténik.

Megújítja a közkedvelt mobilpostai szolgáltatáshoz használt járműparkját a Magyar Posta Zrt.
A társaság az Opel Magyarországtól vásárol 160 Combo kistehergépjárművet. Az Opel a Posta speciális igényeinek megfelelően alakítja ki a járműveket.

A jelenleg hazánkban működő mobilpostai hálózat 917 település lakosságának biztosít ilyen módon hozzáférést a postai szolgáltatásokhoz.

A Magyar Posta mobilposta szolgáltatása biztosítja a küldemények címhelyekre történő eljuttatását, valamint levelek, csekkek feladását is, emellett valamennyi alapvető szolgáltatás rendelkezésre áll, ami a postákon is elérhető: postai küldemények, csekkek, csomagok, ajánlott küldemények kézbesítése és feladása, pénzfeladás, nyugdíjak és pénzküldemények kézbesítése, pénzfelvétel kártyáról stb. Az alapszolgáltatásokon felül a mobilpostán különböző újságok, sorsjegyek, feltöltőkártyák és más árucikkek is kaphatók.

Mivel ezek az autók mozgó postahivatalként működnek, az Opel Combo haszongépjárműveket ennek megfelelően kellett a szolgáltatási és biztonsági igények figyelembevételével átalakítani. Így például az autó speciális áramellátást, széfet, GPS-nyomkövetőt, polcrendszert kapott. A korszerű, új mobilpostás autók jellemzően a dél-dunántúli és az észak- és kelet-magyarországi területeken kezdik meg szolgálatukat.