Rock-óra
Szabolcsi Jani 19:00 - 20:00
18:55
Big City Nights
Scorpions
18:51
Hey Everybody !
5 Seconds Of Summer
18:48
Csak a Miénk
ÍV/Puskás Peti
18:40
Fading Like A Flower [Every Time You Leave]
Roxette
18:35
Kill Em With Kindness
Selena Gomez

Aktuális

Fino: újabb rangadó vasárnap, ezúttal a Pénzügyőr otthonában

2018. január 12. 18:41
A szerdai, kazincbarcikai találkozó után a hétvégén újabb nagy rangadó vár a Fino férfi röplabdacsapatára. A rekordbajnok kaposváriak a tavalyi ezüstérmes Pénzügyőr otthonában lépnek pályára vasárnap 17 órakor, és szeretnék győztesen elhagyni a játékteret.

Demeter György vezetőedző szerint a stabil alapjáték és a nyitásfogadás utáni első támadások megfelelő tempója lehet a siker kulcsa. A fővárosiak válogatott játékosokkal és egy olasz feladóval is erősödtek az elmúlt hónapokban, az egykori kaposvári közönség-kedvenc, Bagics Balázs viszont elhagyta a klubot. A két együttes őszi mérkőzését hazai pályán 3-1-re nyerte a Fino.

- A Kazincbarcika elleni mérkőzést gyorsan elfelejteni – fogalmazott Demeter mester.

– Sajnos feszülten, alapjáték nélkül játszottunk, amit ki is használt a remek erőket felvonultató Vegyész. Nekünk most vissza kell térni ahhoz a formához, amit korábban nyújtottunk; ahhoz a játékhoz, amit a könnyebb ellenfelek ellen tudtunk mutatni. Bízunk benne, hogy a következő rangadón ez már megmutatkozik. Szabó Barna továbbra is bokasérüléssel bajlódik, a többiek harcra készek.

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a fővárosban.