Naprakész
Betta, Szabi 07:00 - 09:00
08:37
One Day In Your Life
Anastacia
08:34
B A B A B Ó
ByeAlex és a Slepp/Lotfi Begi
08:25
Easter Song
The Carbonfools
08:19
U Don't Know Me
Armand Van Helden
08:15
A Little Less Conversation
Elvis Presley/JXL

Aktuális

Kilenc sérült a pénteki balesetekben Somogyban

2017. augusztus 12. 11:08
A pénteki napon a rendőrök négy személyi sérüléssel járó, valamint tíz anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Frontális ütközés, gyalogosgázolás, vadbaleset a pénteki baleseti mérleg a megyében.

A Bőszénfa és Simonfa közötti útszakaszon pénteken 15 óra 50 perckor közlekedett egy személyautó, amelynek sofőrje az előtte haladó járműszerelvény előzése során, a vele szemben érkező, másik két személyautóval ütközött össze. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy személy súlyos, másik három könnyű sérüléseket szenvedett.

Marcaliban, a Lengyelkert és Noszlopy utca kereszteződésében augusztus 11-én 19 óra 23 perckor közlekedett egy személygépkocsi, amelynek sofőrje feltehetően nem adott elsőbbséget a neki balról érkező járműnek, ezért összeütköztek. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Kaposvár belterületén, az Áchim András utcában pénteken 11-én 21 óra 5 perckor egy személyautó sofőrje haladása során nem vette észre a kijelölt gyalogátkelőhelyen, neki balról érkező két gyalogost, aminek következtében elütötte őket. A baleset során a két személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A 7-es számú főút 133+200. kilométerszelvényében pedig pénteken 23 óra 40 perckor Fonyód irányából Zamárdi felé tartó személyautó sofőrje egy úton áthaladó vaddisznó miatt, hogy elkerülje az ütközést, előbb balra, majd jobbra kormányozta járművét, végül árokba borult. A baleset következtében két személy könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további tíz anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.