Most adásban
Bekker Dávid 12:00 - 15:00
14:49
Amilyen Hülye Vagy, Úgy Szeretlek
Kowalsky Meg a Vega
14:46
I Miss You
Clean Bandit/Julia Michaels
14:40
Voyage, Voyage
Desirelles
14:37
This Girl
Kungs/Cookin' On 3 Burners
14:33
Oázis
Péterfy Bori & Love Band

Aktuális

Koranyárias, nyugodt időnk lesz a hét második felében

2017. május 17. 12:49
A hét második felében gyengén felhős, nyugodt idő várható egészen a hétvégéig. Hétvégén sem lesz hideg, de egyre többfelé lehet zápor, zivatar.

Szerda délután gyengén felhős, szikrázóan napos és kellemesen meleg idő várható. 23°C-ig melegszik a levegő hőmérséklete. Gyenge északkeleti szél fog fújni.

Csütörtökön reggel derült lesz az ég. 10°C-ig csökken a hőmérséklet, majd délutánra 24°C-ig szökik fel a hőmérő higanyszála. Gyenge délkeleti szél fog fújni. Koranyárias időnk lesz.

Pénteken reggel gyengén felhős lesz az ég és csak 13°C-ig csökken a hőmérséklet. Napközben is kevés felhő lesz felettünk. Délutánra 26°C-ig melegszik a levegő. Gyakorlatilag nyárra lehet számítani. Gyenge lesz a délkeleti szél.

A hétvégén már lehetnek zivatarok. Bárhol kialakulhat egy-egy zápor vagy zivatar. Megélénkülhet az északnyugati szél és egy kicsivel hűvösebb lesz a levegő, de fázni így sem fogunk. Több felhőre van kilátás, de az enyhe idő marad. Reggelente 10°C körül alakul a minimumhőmérséklet, míg délutánonként 22-24°C körül alakul.