Zenemaraton
Zenemaraton 01:00 - 02:00
01:22
Wrecking Ball
Miley Cyrus
01:20
Emergency
Icona Pop
01:16
Ha Itt Lennél Velem
Republic
01:12
Invincible
Kelly Clarkson
01:09
Hulla-józan
Kowalsky Meg a Vega

Aktuális

Négy sérült a pénteki baleseteknél

2017. június 17. 09:51
Az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó, valamint öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Egy asszonyt egy tolató autó sodort el Pusztakovácsiban, a Guba utcai balesetben a frontális ütközésnél hárman sérültek.

Pusztakovácsi külterületén sétált szabályosan az útpadkán a forgalommal szemben egy gyalogos június 16-án 13 óra 15 perckor, amikor két, az út szélén várakozó jármű kikerülése során a hátsó gépkocsi tolatni kezdett, amelynek következtében elsodorta. Az asszony a baleset következtében – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kaposváron, a Guba Sándor utcában közlekedett június 16-án 15 óra 5 perckor egy Suzuki típusú személygépkocsi, melynek vezetője – feltehetően - nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó jármű mögött, ezért fékezéskor keresztbe csúszott az úttesten, majd összeütközött a vele szemben közlekedő Dacia típusú személyautóval. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – három személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.