Most adásban
Keszthelyi Tibor 15:00 - 19:00
17:35
Burn It To The Ground
Nickelback
17:32
Feljött a Nap
Balkan Fanatik
17:28
Lose My Breath
Destinys Child
17:24
Good Vibez
Biga
17:21
Daydream [Starwhores Radio Edit]
Radics Gigi

Aktuális

Negyedórát megér a biztonságunk

2017. október 12. 16:21
A héten megkezdődött a nemzeti konzultáció leveleinek postai kiszállítása, a borítékokat a jövő héten kapják kézhez a kaposváriak.

A  konzultációról  Gelencsér Attila, Kaposvár és környéke országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: minél több ember mondja el véleményét a nemzeti konzultációban, annál nagyobb a kabinet esélye arra, hogy megállítsa azt a Soros-tervet, amely szerint évente egymillió migránst kell Európába telepíteni.

Soros György 2015-ben tette közzé először ezt a tervét, azóta pedig nemcsak ő, hanem az Európai Bizottság is arra törekszik, hogy egy állandó mechanizmus keretében évente ennyi ember érkezzen a kontinensre. Ennek a tervnek ugyanakkor útjában áll, hogy Magyarország és még néhány ország határozottan védi határait, így a kerítés lebontása, a határzár meggyengítése is célja Soros Györgynek.- mondta Gelencsér Attila, aki tételesen is felsorolta a Soros-terv pontjait.

 A politikus elmondta: a kormánynak Magyarország érdeke mindennél fontosabb, ezért továbbra is a lehető leghatározottabban, a magyar emberekkel együtt lép fel a Soros-tervvel szemben. A magyar embereknek joguk van elmondani a véleményüket arról, hogy támogatják-e a Soros-tervet vagy sem, ehhez teremt lehetőséget a nemzeti konzultáció.

Mindössze negyedóra a kérdőív kitöltése. Ennyit mindenkinek megér a biztonsága. Ezért kérek mindenkit, hogy töltse ki és küldje vissza kérdőívet!- mondta az országgyűlési képviselő.

A  konzultáció kérdéseinek kipostázása november 10-éig tart, a válaszadásra pedig november 24-éig van lehetőség, de emellett lehetőség van internetes részvételre is  nemzetikonzultacio.kormany.hu címen.

Több mint húszezren már kitöltötték az interneten a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáció kérdőívét. Az eddig tapasztalatok szerint a konzultációban adott elektronikus válaszok legfeljebb a beérkezett kérdőívek 5 százalékát teszik ki.