Zenemaraton
Zenemaraton 04:00 - 05:00
04:40
November Rain
Guns 'N Roses
04:37
Ragyog a Szívem
Mohamed Fatima
04:32
Capital Letters [From Fifty Shades Freed]
Hailee Steinfeld/Bloodpop
04:28
Sosem Vétkező Szerelem
Maché
04:25
Örökké
Intim Torna Illegál

Aktuális

Rákóczi: méltó ellenfelei voltunk a Dugopoljénak

2018. február 13. 18:46
A horvát másodosztályban szereplő NK Dugopolje ellen szenvedte el idei első vereségét együttesünk. Csapatunk végig pariban volt a horvát együttessel, de egy tizenegyessel a hazaiak nyerték az edzőmérkőzést.

Előzetesen is tudtuk, hogy igen jó játékerőt képvisel a horvát másodosztályban harmadik helyen álló NK Dugopolje. A remek iramú felkészülési találkozón végig egyenrangú partnerei voltunk a horvát másodosztály élcsapatának. Csapatunk a találkozó 92. percében befújt, igencsak véleményes büntetővel maradt alul a Dugopoljéval szemben. Gólunkat Vachtler Csaba szerezte szabadrúgásból.

Waltner Róbert: Nagyszerű mérkőzést játszottunk, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az erős dugopoljei csapatnak. A döntetlenszagú találkozó végén a játékvezető megítélt ellenünk egy büntetőt, de a felvételen tisztán látszik, hogy a tizenhatoson kívül történt a szabálytalanság.

NK Dugopolje–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (0–0)

Horvátország, Dugopolje

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Nagy K. (Böjte, a szünetben), Szakály A. (Godzajev, a szünetben) – Sóron, Ivancsics, Kollega K. – Sárközi. Edző: Waltner Róbert

Kaposvári gólszerző: Vachtler (75. p.).