Most adásban
Keszthelyi Tibor 15:00 - 20:00
16:41
Always On My Mind
Pet Shop Boys
16:37
Végtelen
Boggie
16:34
Finesse [Remix]
Bruno Mars/Cardi B.
16:28
Szabadítsd Fel
Mester Tamás
16:24
Anywhere
Rita Ora

Aktuális

Télen-nyáron Gasztrotéka!

2017. október 11. 14:31
A nyár és az esküvői szezon ugyan lezárult, de az élet így sem áll meg a Fino-Food Kft. Gasztrotékájában. (x)

A kaposváriak körében már oly jól ismert rendezvényhelyszínen továbbra is várják azokat, akik igényes környezetben szeretnének családi, baráti vagy éppen céges alkalmakat tartani.

Az elmúlt hónapokban egymást váltották az ifjú párok és a velük ünneplő vendégek a Gasztrotékában, ahol a boralagútban fergeteges lakodalmakat csaptak. Az elegáns, boltíves mennyezetű, hűvös klímájú helyiség a nyári forróságban is tökéletes választás volt az esküvői vacsorák számára. A termet az ízlésesen feldíszített asztalok, az azokkal színvilágban harmonizáló masnival ellátott, textilbe vont székek és a virág dekoráció tette teljessé. Ráadásul a párok a saját stílusukhoz illő menü- és ültetőkártyát kaptak ajándékba a Gasztrotékától.

Természetesen a külcsíny mellett a belbecs is fontos, az éhes násznépet finom, házias menüvel kényeztették a szakácsok. Az idei év kedvenc ételei a forrón gyöngyöző Újházy tyúkhúsleves, a porhanyós marhapörkölt galuskával voltak, amit legszívesebben bodzás-mentás limonádéval öblítettek le a vendégek. A személyzet rátermettségét az is ékesen jelzi, hogy zökkenőmentesen tettek eleget az akár nagyobb létszámú, 160 fős esküvő kívánalmainak is.

A Gasztrotéka a hidegebb hónapokban sem zárja be kapuit, hiszen közeledik a Márton-nap, jön az év végi céges bulik, az iskola- és óvodabálok szezonja, nos és ne feledkezzünk meg azokról a szerelmesekről sem, akik ebben az időszakban kötik össze életüket, s most tartják lakodalmukat!