Most adásban
Keszthelyi Tibor 13:00 - 20:00
19:29
Friends
Aura Dione/Rock Mafia
19:25
Ride It
Geri Halliwell
19:22
Colors
Jason Derulo
19:18
Paradicsom [Lotfi Begi Remix]
Hooligans
19:13
Teardrops
Womack/Womack

Aktuális

Teveli Róbert lett az év Informatika Tanára Kaposváron

2017. június 27. 14:49
2017-ben is meghirdette a Precognox Szoftverfejlesztő Kft. az Év Informatika Tanára díjat a kaposvári és a Kaposvár környéki iskolák pedagógusai körében. Az elismerést minden évben az arra érdemes tanároknak adják át. A nyerteseket kedden, a városházán díjazták.

A pályázat meghirdetőinek elsődleges célja az informatika tanárok és rajtuk keresztül a diákok ösztönzése. Szeretnék felkelteni minél több fiatal érdeklődését az informatikai szakmák iránt, hiszen óriási a munkaerőhiány Magyarországon a gazdaság ezen területén. A cég ugyanakkor fontosnak tartja elismerni a lelkiismeretes és törekvő informatika tanárok munkáját, akik többet fektetnek bele az önképzésbe, a tanításba, illetve diákjaik felkészítésébe.

"Az év informatika tanára Kaposváron" díj 150.000 forint összegű pénzjutalommal jár, amelyet a KSZC Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakgimnázium tanára Teveli Róbert érdemelt ki.

Az első három helyezett díja ezen felül egy-egy az informatika oktatásban nagyon jól használható Lego Robot.

A második helyen Dr. Honfi Vid Sebestyén a Táncsics Mihály Gimnázium tanára végzett, a harmadik pedig Lakosné Makár Erika a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium pedagógusa lett. A Táncsics Mihály Gimnázium tanára, Kovács Ágnes, a legfiatalabb nevezőként különdíjban részesült.