Most adásban
Keszthelyi Tibor 15:00 - 19:00
17:35
Burn It To The Ground
Nickelback
17:32
Feljött a Nap
Balkan Fanatik
17:28
Lose My Breath
Destinys Child
17:24
Good Vibez
Biga
17:21
Daydream [Starwhores Radio Edit]
Radics Gigi

Aktuális

Végre szép őszies idő

2017. október 11. 12:32
Sok napsütés, kellemes délutánok, egyre ködösödő reggelek jellemzik a hét időjárását. A hétvégén csapadékra nem kell számítani, de reggelente sokszor lesz párás, ködös idő.

Szerda délután változóan felhős idő várható. 20°C-ig melegszik a levegő. Csapadékra nem kell számítani. Gyengén fog fújni a délnyugati szél. Igen kellemes, őszies időben lehet részünk.

 

 

 

Csütörtök reggel erősen felhős lesz az ég és 6°C-ig csökken a hőmérséklet, többfelé lehet párás, ködös idő, majd délutánra 21°C-ig kúszik fel a hőmérő higanyszála. Napközben kevés lesz felhőzet és sok napsütés mellett a szél nyugat felől fog fújni  gyengén. Továbbra is nyugodt, őszies időre számíthatunk.

Pénteken folytatódik a nyugodt idő. Reggel kevés felhő lesz felettünk és 7°C-ig csökken a hőmérséklet. Napközben a gyengén felhős ég alatt 20°C-ig kúszik fel a hőmérő higanyszála. Napközben megélénkül az északnyugati szél.

A hétvégén csapadékra nem kell számítani, de reggelente sokszor lesz párás, ködös idő. Míg a minimumok 5-10°C körül alakulnak, addig délutánonként kellemes 20-25°C körüli csúcshőmérsékletre lehet számítani. Megérkezik  vénaszonyok nyara.