Naprakész
Betta, Szabi 07:00 - 09:00
08:37
One Day In Your Life
Anastacia
08:34
B A B A B Ó
ByeAlex és a Slepp/Lotfi Begi
08:25
Easter Song
The Carbonfools
08:19
U Don't Know Me
Armand Van Helden
08:15
A Little Less Conversation
Elvis Presley/JXL

Aktuális

Zivatarokkal ment a hőség, vasárnap reggel 13 fok?

2017. augusztus 12. 00:18
Kaposvár enyhén megúszta a tombolást. A kánikula amilyen hevesen jött, olyan hevesen távozott. Ahol lesz zivatar, ott komoly viharra lehet számítani nagy szél és jégeső kíséretében, míg a "szerencsés" területek eső nélkül maradhatnak. Előrejelzés kaposvári időjósunktól.

Szombat reggel a változóan felhős ég alatt csak 18 °C-ig csökken a hőmérséklet. Délutánra 22 °C-ig emelkedik a hőmérséklet és egyre többfelé lehet majd zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati szél élénk lesz, mely miatt alaposan felfrissül a táj, ugyanakkor még mindig lehetnek olyan területek, melyeken alig várható csapadék. Meglehetősen szeszélyes lesz a csapadék eloszlása.

Vasárnap reggel 13 °C közelébe csökken a változóan felhős ég alatt. Nyugodt és friss napra készülhetünk, gyenge északnyugati széllel.  A maximumhőmérséklet 26 °C körül alakul. Csapadék már nem várható.

A jövő héten lassú melegedésre szémíthatunk. A hőmérséklet "csak" 30-32 °C körül tetőzik majd, de mellette sokat fog sütni a nap. Az éjszakák felfrissülnek majd, míg napközben sem lesz nagy hőség. A nyár kicsit visszakapcsol a lendületéből ismét.