Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Megújult a Honvéd utca arculata

Megújult a Honvéd utca arculata Csaknem 150 millió forintból új útburkolatot kapott a Honvéd utca, a járdákat is felújították, valamint az éjjel-nappali előtti területen is megszűnt a rendezetlen parkolás. 25 parkolót alakítottak ki, a taxik helyét a parkolón kívül jelölték ki.

Kaposvári időjós: hideg, borult hétvégénk lesz

Kaposvári időjós: hideg, borult hétvégénk lesz A délnyugatról érkező ciklon hatására egyre több felhő lesz felettünk és már vasárnap számítani kell egyre erősödő esőre. Felmelegedésre nem kell számítani az elkövetkező napokban kaposvári időjósunk előrejelzése szerint.

Ünnepi fényekbe öltözik Kaposvár

Ünnepi fényekbe öltözik Kaposvár Advent első vasárnapján, november 30-án 17 órakor ünnepi fényekbe öltözik Kaposvár. Négy héten keresztül számos színes program csalogatja az érdeklődőket a belvárosba.

Adventre készültek a Honvéd utcai ovisok

Adventre készültek a Honvéd utcai ovisok Mézeskalács díszítéssel egybekötött adventi estet tartottak csütörtökön a Honvéd Utcai Tagóvodában több mint 100 gyermeknek és szüleiknek. Többek közt karácsonyi díszeket festettek, üdvözlőlapokat ragasztottak és mécsest készítettek közösen.
Megújult a Honvéd utca arculata

Megújult a Honvéd utca arculata

Csaknem 150 millió forintból új útburkolatot kapott a Honvéd utca, a járdákat is felújították,...
Kaposvári időjós: hideg, borult hétvégénk lesz

Kaposvári időjós: hideg, borult hétvégénk lesz

A délnyugatról érkező ciklon hatására egyre több felhő lesz felettünk és már vasárnap számítani...
Ünnepi fényekbe öltözik Kaposvár

Ünnepi fényekbe öltözik Kaposvár

Advent első vasárnapján, november 30-án 17 órakor ünnepi fényekbe öltözik Kaposvár. Négy héten...
Adventre készültek a Honvéd utcai ovisok

Adventre készültek a Honvéd utcai ovisok

Mézeskalács díszítéssel egybekötött adventi estet tartottak csütörtökön a Honvéd Utcai...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár