Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Az eső sem akadály a Kutyatárnál

Az eső sem akadály a Kutyatárnál Megható videót tett közzé a Kutyatár egyesület, amelyben azt mutatják meg, hogy önkénteseik a legmostohább időjárás ellenére is a telepen sürögnek, forognak. Szakadhat eső, tombolhat szélvihar, mindig lesz valaki a kutyusok mellett.

Egy fiatal reménység nagy meccsei

Egy fiatal reménység nagy meccsei A 12. évét épphogy betöltő Hornung Iván számára kitűnően sikerült az év utolsó szabadtéren rendezett teniszversenye.

A nyugati demokrácia szépségei

A nyugati demokrácia szépségei A legszebb az, hogy megvádolják a kormányt a civil szféra elnyomásával, utalva a Norvég Alap körüli visszaélések felderítése miatt. Tehát mi vagyunk korruptak, még akkor is, ha éppen egy jelentős korrupció kerül felszámolásra!

Ujságh Tibor: az unokáim rendszámváltozásnak hívják

Ujságh Tibor: az unokáim rendszámváltozásnak hívják A sárbogárdi nemzetőrök egykori parancsnoka, ma nyugalmazott osztopáni pedagógus tárgyilagosan, néhol szarkasztikus humorral meséli el ebben a filmben az 1956-ban történteket és az utána következő meghurcoltatásokat.
Az eső sem akadály a Kutyatárnál

Az eső sem akadály a Kutyatárnál

Megható videót tett közzé a Kutyatár egyesület, amelyben azt mutatják meg, hogy önkénteseik a...
Egy fiatal reménység nagy meccsei

Egy fiatal reménység nagy meccsei

A 12. évét épphogy betöltő Hornung Iván számára kitűnően sikerült az év utolsó szabadtéren...
A nyugati demokrácia szépségei

A nyugati demokrácia szépségei

A legszebb az, hogy megvádolják a kormányt a civil szféra elnyomásával, utalva a Norvég Alap...
Ujságh Tibor: az unokáim rendszámváltozásnak hívják

Ujságh Tibor: az unokáim rendszámváltozásnak hívják

A sárbogárdi nemzetőrök egykori parancsnoka, ma nyugalmazott osztopáni pedagógus tárgyilagosan,...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár