Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Biciklivel ügyeskedtek a Desedán

Biciklivel ügyeskedtek a Desedán Az éppen arra kerékpározóknak a desedai strandon lehetett bizonyítani ügyességüket a kialakított akadálypályán. A rendezvény a kaposvári turisztikai fejlesztések közül az elkészült Zselicet bemutató 80 km-es kerékpáros útvonalat népszerűsítette.

Rakjunk rendet!

Rakjunk rendet! Rakjunk önmagunkban is rendet! A fejünkben, a gondolataink között, az épkézláb ötleteket poroljuk le, és valósítsuk meg, a megvalósíthatatlanokat pedig dobjuk el, hogy helyettük másik ötlet születhessen.

Kaposvári időjós: esővel kezdődik a tanév

Kaposvári időjós: esővel kezdődik a tanév Hidegfront előtt a nyugodt, nyárias napokat élvezhetjük a hétvégén. A kezdeti sok napsütést némi felhősödés váltja, majd vasárnap délutántól jönnek az esőfelhők kaposvári időjósunk előrejelzése szerint.

Tanévkezdésre elkészültek az intézményfelújítások

Tanévkezdésre elkészültek az intézményfelújítások - 330 millió forintot fordítottunk intézményeink felújítására. Ez több mint tízszerese a tavalyi összegnek, mondta pénteken Szita Károly a Bárczi módszertani központban. 21 helyszínen voltak korszerűsítések, a munkákat kaposvári vállalkozók végezték.
Biciklivel ügyeskedtek a Desedán

Biciklivel ügyeskedtek a Desedán

Az éppen arra kerékpározóknak a desedai strandon lehetett bizonyítani ügyességüket a kialakított...
Rakjunk rendet!

Rakjunk rendet!

Rakjunk önmagunkban is rendet! A fejünkben, a gondolataink között, az épkézláb ötleteket...
Kaposvári időjós: esővel kezdődik a tanév

Kaposvári időjós: esővel kezdődik a tanév

Hidegfront előtt a nyugodt, nyárias napokat élvezhetjük a hétvégén. A kezdeti sok napsütést némi...
Tanévkezdésre elkészültek az intézményfelújítások

Tanévkezdésre elkészültek az intézményfelújítások

- 330 millió forintot fordítottunk intézményeink felújítására. Ez több mint tízszerese a tavalyi...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár