Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Így ne előzzön teherautót!

Így ne előzzön teherautót! A Renault vezetője magabiztosan előzte meg olvasónk járművét és az előtte haladó teherautót. Ezzel egyetlen probléma volt, hogy mindezt szabálytalanul tette. A videót Gábortól kaptuk, aki Taszár felé haladva kapta el a pillanatot.

Zen, avagy írni mégis élvezet

Zen, avagy írni mégis élvezet A kitalált történetek és a valós történetek kitalált részletei és a bennük megbúvó örök titok teszik izgalmassá az olvasást s persze az írást is. Ezt bizonyosan rosszul tanítják, a meséért szinte minden gyerek rajong, ám olvasó csak kevésből lesz...

Két hónap múlva nyit a zselici csillagvizsgáló

Két hónap múlva nyit a zselici csillagvizsgáló Megépült egy multifunkcionális bemutató csillagvizsgáló, egy 25 méter magas kilátó, de lehetőség lesz éjszakai csillagnéző túrázásra is.

Kapaszkodjon erősen az esernyőjébe, nedves-szeles hetünk lesz

Kapaszkodjon erősen az esernyőjébe, nedves-szeles hetünk lesz Frontos és szeles hét előtt állunk. Alig vonult el a hétfő délelőtti hidegfront, és már úton van a következő. A hegyekben még egy hózápor is végigsöpörhet. Ne most tervezzen szabadtéri programot.
Így ne előzzön teherautót!

Így ne előzzön teherautót!

A Renault vezetője magabiztosan előzte meg olvasónk járművét és az előtte haladó teherautót....
Zen, avagy írni mégis élvezet

Zen, avagy írni mégis élvezet

A kitalált történetek és a valós történetek kitalált részletei és a bennük megbúvó örök titok...
Két hónap múlva nyit a zselici csillagvizsgáló

Két hónap múlva nyit a zselici csillagvizsgáló

Megépült egy multifunkcionális bemutató csillagvizsgáló, egy 25 méter magas kilátó, de lehetőség...
Kapaszkodjon erősen az esernyőjébe, nedves-szeles hetünk lesz

Kapaszkodjon erősen az esernyőjébe, nedves-szeles hetünk lesz

Frontos és szeles hét előtt állunk. Alig vonult el a hétfő délelőtti hidegfront, és már úton van...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár