Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Közgyűlés: három alpolgármestert választottak

Közgyűlés: három alpolgármestert választottak A képviselő-testület megválasztotta az alpolgármestereket. Borhi Zsombor 16 érvényes szavazatot kapott, Dér Tamás 17-et, Oláh Lajosné pedig 18-at. Az alpolgármesterek letették az ünnepélyes esküt.

Szita Károly: a kaposváriak programját hajtjuk végre

Szita Károly: a kaposváriak programját hajtjuk végre Hiszünk egymásban! - ezzel a címmel készült el a kaposváriak programja, amelyet éppen ma tárgyal a város közgyűlése. Szita Károly a korábbi évekhez hasonlóan idén 49 találkozót kezdeményezett, hogy megismerje a kaposváriak elképzeléseit. Interjú.

Megvásárolt újságírók

Megvásárolt újságírók Vezeti a német sikerlistákat az a napokban megjelent könyv, amelyik Megvásárolt újságírók (Gekaufte Journalisten) címmel jelent meg. Ráadásul egy neves napilap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung egyik újságírójának a tollából.

Edzőt vált a Diamant röplabdacsapata

Edzőt vált a Diamant röplabdacsapata Közös megegyezéssel szerződést bontott Oláh János vezetőedző és az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának vezetése. A szakember 2013 nyarán szerződött a somogyi megyeszékhelyre, és a nyolcadik helyre vezette az együttest.
Közgyűlés: három alpolgármestert választottak

Közgyűlés: három alpolgármestert választottak

A képviselő-testület megválasztotta az alpolgármestereket. Borhi Zsombor 16 érvényes szavazatot...
Szita Károly: a kaposváriak programját hajtjuk végre

Szita Károly: a kaposváriak programját hajtjuk végre

Hiszünk egymásban! - ezzel a címmel készült el a kaposváriak programja, amelyet éppen ma tárgyal...
Megvásárolt újságírók

Megvásárolt újságírók

Vezeti a német sikerlistákat az a napokban megjelent könyv, amelyik Megvásárolt újságírók...
Edzőt vált a Diamant röplabdacsapata

Edzőt vált a Diamant röplabdacsapata

Közös megegyezéssel szerződést bontott Oláh János vezetőedző és az 1. MCM-Diamant Kaposvári...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár