Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Fogyasszunk minden nap mézet!

Fogyasszunk minden nap mézet! Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett mézfesztivál egyik célja, hogy jobban megismerkedhessünk a mézzel és annak jótékony hatásaival. A somogyi illetve magyar méhészeknek sajnos kevesebb mézet sikerült előállítani idén, de változatlan minőséggel.

A fény, ami bennünk él

A fény, ami bennünk él Jó érzés elárasztani a világot a szeretetünkkel, és érezni, mikor mások is ezt teszik. Ilyenkor lelkünkben is fény gyúl, és szépnek látunk mindent. Mert szép is minden. Mert mindenki lelkében ott lakozik a saját belső fénye.

Táncsicsosok kétkeréken

Táncsicsosok kétkeréken Fedett, biztonságos kerékpártárolót adtak át a Táncsics gimnáziumban pénteken. A diákok ügyességi versenyen bizonyíthattak, majd suli után nyeregbe pattanva elbicikliztek a Desedáig, népszerűsítve az egészséges életmódot és a kerékpáros közlekedést.

Nyaklánc billentyűzetből és kávékapszulából

Nyaklánc billentyűzetből és kávékapszulából Kaposvár kedvezményesen biztosít üzlethelyiséget a fiatal vállalkozók számára, az első ajándékbolt ma délelőtt nyílt meg. Az Ady Endre utcai „Sufni”-ban újrahasznosított alapanyagokból, kreatív, kézzel készült ajándéktárgyakat lehet olcsón vásárolni.
Fogyasszunk minden nap mézet!

Fogyasszunk minden nap mézet!

Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett mézfesztivál egyik célja, hogy jobban...
A fény, ami bennünk él

A fény, ami bennünk él

Jó érzés elárasztani a világot a szeretetünkkel, és érezni, mikor mások is ezt teszik. Ilyenkor...
Táncsicsosok kétkeréken

Táncsicsosok kétkeréken

Fedett, biztonságos kerékpártárolót adtak át a Táncsics gimnáziumban pénteken. A diákok...
Nyaklánc billentyűzetből és kávékapszulából

Nyaklánc billentyűzetből és kávékapszulából

Kaposvár kedvezményesen biztosít üzlethelyiséget a fiatal vállalkozók számára, az első...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár