Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Gyors, de alapos vihar vonult végig Kaposváron

Gyors, de alapos vihar vonult végig Kaposváron Néhány perc alatt erős vihar söpört végig Kaposváron. Ágakat tört le, fákat csavart ki, jelzőlámpát szakított le a szél. Várjuk olvasóink fotóit!

Korszerű hulladékgazdálkodás egy egészséges Kaposvárért

Korszerű hulladékgazdálkodás egy egészséges Kaposvárért Felvonták ma a bokrétát a Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Program keretében épülő hulladékkezelő központ legmagasabb pontjára. A 6,2 milliárd forintos program 118 település hulladékgazdálkodását teszi korszerűbbé.

Mutatjuk a történelem érettségi megoldásait

Mutatjuk a történelem érettségi megoldásait Szaktanárok kidolgozták a történelem érettségi megoldásait. A nem hivatalos, de vélhetően jó megoldásokat összesítettük. Ha így oldották meg a diákok is, nincs félnivalójuk.

Nem izzasztotta meg a diákokat a történelem érettségi

Nem izzasztotta meg a diákokat a történelem érettségi Könnyűnek tartották a történelem érettségi tételeit a Táncsics Mihály Gimnázium végzősei. A fiatal lányok és fiúk elmondták, akár felkészülés nélkül is sikerült volna megoldani a feladatokat.
Gyors, de alapos vihar vonult végig Kaposváron

Gyors, de alapos vihar vonult végig Kaposváron

Néhány perc alatt erős vihar söpört végig Kaposváron. Ágakat tört le, fákat csavart ki,...
Korszerű hulladékgazdálkodás egy egészséges Kaposvárért

Korszerű hulladékgazdálkodás egy egészséges Kaposvárért

Felvonták ma a bokrétát a Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Program keretében épülő hulladékkezelő...
Mutatjuk a történelem érettségi megoldásait

Mutatjuk a történelem érettségi megoldásait

Szaktanárok kidolgozták a történelem érettségi megoldásait. A nem hivatalos, de vélhetően jó...
Nem izzasztotta meg a diákokat a történelem érettségi

Nem izzasztotta meg a diákokat a történelem érettségi

Könnyűnek tartották a történelem érettségi tételeit a Táncsics Mihály Gimnázium végzősei. A...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár