Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Vasárnap egy órával többet aludhatunk

Vasárnap egy órával többet aludhatunk Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál, más néven a téli időszámítás, amely március 29-éig tart.

Szerdára szélviharos hidegfront

Szerdára szélviharos hidegfront Az OMSZ harmadfokú riasztást adott ki a szélviharok miatt a megyében! Szerdán hajnalban egy erős hidegfront érkezik szélviharral, sok csapadékkal, zivatarokkal. Schmall Rafael időjósunk borúlátó előrejelzése.

Ó, azok a fasiszták!

Ó, azok a fasiszták! Amennyiben valóban diktatúra lenne hazánkban, akkor a Tóta W. nevezetű blogger már régen a fegyházban magyarázhatná a világ keletkezését, az egyenes beszédben pedig nem nyalhatná fényesre hetente Gyurcsány elvtárs hátsóját bizonyos Kálmán Olga.

Gázálarcban is futottak a honvédelmi kötelék versenyen

Gázálarcban is futottak a honvédelmi kötelék versenyen Hétfőn rendezték meg a Honvédelmi Kötelék-programban meghirdetett akadályverseny őszi fordulóját a somogyi középiskolásoknak a kaposvári logisztikai ezrednél. A 12 csapat részvételével zajlott versenyen gázálarcban és fegyverrel is futottak.
Vasárnap egy órával többet aludhatunk

Vasárnap egy órával többet aludhatunk

Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál,...
Szerdára szélviharos hidegfront

Szerdára szélviharos hidegfront

Az OMSZ harmadfokú riasztást adott ki a szélviharok miatt a megyében! Szerdán hajnalban egy erős...
Ó, azok a fasiszták!

Ó, azok a fasiszták!

Amennyiben valóban diktatúra lenne hazánkban, akkor a Tóta W. nevezetű blogger már régen a...
Gázálarcban is futottak a honvédelmi kötelék versenyen

Gázálarcban is futottak a honvédelmi kötelék versenyen

Hétfőn rendezték meg a Honvédelmi Kötelék-programban meghirdetett akadályverseny őszi fordulóját...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár