Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Szeptember 1.

Szeptember 1. Az ég magasában kiáltozva húznak délnek a madarak, míg a nádasok mélyében az itt maradottak hullái csendesen bomlanak a kiegyenlítődés felé. Te nem tehetsz mást, csak némán vársz, tudod, az óra benned is ketyeg.

Épségben az iskolába!

Épségben az iskolába! Mintegy 70 rendőr és csaknem 100 polgárőr vesz részt a Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság és a polgárőrség közös programjában, amelynek célja, hogy a gyermekek épségben eljussanak az iskolába, onnan haza, és ne váljanak áldozattá illetve elkövetővé.

Megjöttek a városháza üvegablakai a budapesti nyaralásukról

Megjöttek a városháza üvegablakai a budapesti nyaralásukról Írja facebook oldalán a Fő(sz)építészi Iroda. Róth Miksa műhelyéből 1904-ben érkeztek az ólomüvegek Kaposvárra. 110 évvel később, a nyáron az ablaküvegek Budapestre utaztak, Balogh Eleonóra Ferenczy-díjas üvegművész műtermébe - teljes megújulásra.

Szerdán 10 és 13 óra között lezárják a Pécsi utcát

Szerdán 10 és 13 óra között lezárják a Pécsi utcát Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak 2014. szeptember 3-án 10 és 13 óra között a Kométa 99 Zrt. környékén, ezért a gyakorlat ideje alatt a Pécsi utcát lezárják a forgalom elől a Mező utcai csomóponttól a Dankó Pista utcai kereszteződéséig.
Szeptember 1.

Szeptember 1.

Az ég magasában kiáltozva húznak délnek a madarak, míg a nádasok mélyében az itt maradottak...
Épségben az iskolába!

Épségben az iskolába!

Mintegy 70 rendőr és csaknem 100 polgárőr vesz részt a Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság és a...
Megjöttek a városháza üvegablakai a budapesti nyaralásukról

Megjöttek a városháza üvegablakai a budapesti nyaralásukról

Írja facebook oldalán a Fő(sz)építészi Iroda. Róth Miksa műhelyéből 1904-ben érkeztek az...
Szerdán 10 és 13 óra között lezárják a Pécsi utcát

Szerdán 10 és 13 óra között lezárják a Pécsi utcát

Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak 2014. szeptember 3-án 10 és 13 óra között a Kométa 99...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár