Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Tortával ünnepelték a 10 éves focifesztet

Tortával ünnepelték a 10 éves focifesztet A szervezők hatalmas focipálya tortával ünnepelték, hogy már tizedik alkalommal rendezték meg a több, mint négyezer fiatal sportolónak az Ifjúsági Focifesztivált Kaposváron. A szerda esti Kossuth téri bulin szelték fel és kóstolták meg a finomságot.

Tragédia: a negyedikről zuhant le a férfi

Tragédia: a negyedikről zuhant le a férfi Az eset még szombaton történt a Honvéd utcában. A középkorú férfi egy negyedik emeleti lakás erkélyéről zuhant ki. A helyszínen életét vesztette.

Folytatódik a munka az új pozícióban is

Folytatódik a munka az új pozícióban is Új kormánybiztos vezeti a Somogy Megyei Kormányhivatalt. Juhász Tibornak lejárt a megbízatása, utódjául Neszményi Zsoltot, a hivatal korábbi főigazgatóját nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök. Neszményi Zsolttal Sáska Annamari beszélgetett.

Háborúk, katasztrófák és győzelmi mámor

Háborúk, katasztrófák és győzelmi mámor Időbe telik, de el fog jönni az a nap, amikor az egész ország – mindegy, melyik pártot szereti – ott fog ülni a televízió előtt, és újra a magyar válogatott sikeréért izgul. Ha nem is rögtön világbajnoki döntő lesz ez. Drukkolok, hogy így legyen.
Tortával ünnepelték a 10 éves focifesztet

Tortával ünnepelték a 10 éves focifesztet

A szervezők hatalmas focipálya tortával ünnepelték, hogy már tizedik alkalommal rendezték meg a...
Tragédia: a negyedikről zuhant le a férfi

Tragédia: a negyedikről zuhant le a férfi

Az eset még szombaton történt a Honvéd utcában. A középkorú férfi egy negyedik emeleti lakás...
Folytatódik a munka az új pozícióban is

Folytatódik a munka az új pozícióban is

Új kormánybiztos vezeti a Somogy Megyei Kormányhivatalt. Juhász Tibornak lejárt a megbízatása,...
Háborúk, katasztrófák és győzelmi mámor

Háborúk, katasztrófák és győzelmi mámor

Időbe telik, de el fog jönni az a nap, amikor az egész ország – mindegy, melyik pártot szereti –...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár