Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

Egy férfi szerelme

Egy férfi szerelme A szerelmeknek nem az ágyban kell szövődnie, kell a vágyakozás, a gondolat, hogy bár nem vagyok vele, mégis rá gondolok. Ha azonnal megkapsz valamit, azt sosem fogod annyira megbecsülni, mint amiért kínkeservesen megkínlódtál…

Csillagüzenetek július utolsó hetében

Csillagüzenetek július utolsó hetében Ez az időszak most különösen segíti azokat a belső törekvéseket, amelyekkel az ember igyekszik rálátni önmagára, a sorsára, s arra, hogy amiket eddig tanult, amelyekben eddig hitt, miket is eredményeztek az életben.

Kaposvári időjós: bármikor lehet zápor, zivatar

Kaposvári időjós: bármikor lehet zápor, zivatar Folytatódik a változékony, kiszámíthatatlan időjárás. Bármikor lehet zápor, zivatar, akár jégeső és rendkívül sok csapadék leeshet. Emellett 26-28°C, igazi fülledt, monszunos időnk lesz kaposvári időjósunk előrejelzése szerint.

Aranyérmes a Rákóczi U14 és a KKK U14-U16

Aranyérmes a Rákóczi U14 és a KKK U14-U16 Vége a meccsdömpingnek, három sportág döntőivel ért véget a 10. Intersport Ifjúsági futballfesztivál. A kaposváriak három győzelemnek is örülhettek, aranyérmes lett a Rákóczi U14 és a kosarasoknál a KKK U14-U16.
Egy férfi szerelme

Egy férfi szerelme

A szerelmeknek nem az ágyban kell szövődnie, kell a vágyakozás, a gondolat, hogy bár nem vagyok...
Csillagüzenetek július utolsó hetében

Csillagüzenetek július utolsó hetében

Ez az időszak most különösen segíti azokat a belső törekvéseket, amelyekkel az ember igyekszik...
Kaposvári időjós: bármikor lehet zápor, zivatar

Kaposvári időjós: bármikor lehet zápor, zivatar

Folytatódik a változékony, kiszámíthatatlan időjárás. Bármikor lehet zápor, zivatar, akár jégeső...
Aranyérmes a Rákóczi U14 és a KKK U14-U16

Aranyérmes a Rákóczi U14 és a KKK U14-U16

Vége a meccsdömpingnek, három sportág döntőivel ért véget a 10. Intersport Ifjúsági...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár