Nehéz erőpróba előtt a KKK

2013.10.12., szombat 20:46

Vasárnap 15 órától csap össze a Paks és a Kaposvár a kosárlabda NBI/A csoportjának 3. fordulójában. A két csapat szöges ellentéte egymásnak, hiszen míg a somogyiak két vereséggel, addig az Atomerőmű SE két győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Braniszlav Dzunics, a Paks edzője:

Nem kell foglalkozni azzal, hogy miként rajtoltak a csapatok az első két fordulóban. A Kaposvár két vereséget szenvedett el, mi kettőt nyertünk, de ebből semmilyen következtetést nem szabad levonni. Még mindig keveset tudtunk gyakorolni, idő kell, míg összeszokott játékot mutatunk. A légiósok eleve később csatlakoztak hozzánk, ráadásul a kisebb sérülések, betegségek miatt sem volt lehetőségünk teljes csapattal készülni minden edzésen. A Körmend elleni találkozón fizikailag száz százalékot nyújtottunk. Ez lehet, hogy kivett valamennyit a játékosokból, de profi keretünk van, a következő mérkőzésen is maximumot fogunk nyújtani.

Csütörtökön pihentünk, utána pedig már elkezdtük a felkészülést a vasárnapi meccsre. Most már Summers papírjai is rendben vannak, így várhatóan teljes kerettel állhatunk ki. Elsősorban arra kell törekednünk, hogy mi mutassunk be jobb kosárlabdát. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy győzelmet várok, sokkal inkább azt mondom, ha jobban játszunk, mint az ellenfelünk, akkor sikerrel vehetjük a mérkőzést, de ha játékban fölénk nő a rivális, akkor mi hajtunk fejet a teljesítményük előtt.

Fekete Ádám, a Kaposvár edzője:  

Nyilvánvalóan egy nagyon erős ellenféllel találkozunk a Paks személyében, erre Braniszlav Dzunics személye is garancia. Ellenfelünk biztosan az első pár hely valamelyikéért fog küzdeni a szezon során. Jelenleg még vannak lemaradásaink, sokat kell dolgoznunk az elkövetkezendő időszakban, hogy kialakuljon a játékunk. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy most is jobb játékot fogunk mutatni, mint az előző mérkőzésünkön.

A ZTE elleni találkozó egy tipikus egykosaras meccs volt, a végén akár mi is örülhettünk volna, de nem így lett. Ott is látszódott a javulás a játékunkon, de még mindig sok volt a fegyelmezetlenség, a védekezésben és támadásban elkövetett apró hiba. Ebben a szezonban nincs három olyan extra légiósunk, mint az előző idényben, így csapatként kell kiválóan szerepelünk. Kisebb sérülések vannak, ezek végigkísérnek minket a szezon során, de várhatóan teljes kerettel állunk ki.

Forrás: delfinek.hu

A baloldali pártokkal együtt bukott a médiájuk is

A baloldali pártokkal együtt bukott a médiájuk is A választások után még bizonyosabb, hogy ezek a „halmozott sérelmek” egyszerűen nem voltak igazak. Az érdekes az, hogy ennek a körnek eszébe sem jut egy kicsit is magába nézni. Ellenkezőleg. Változatlanul fújják továbbra is a valótlanságokat.

Kétkeréken a KKK

Kétkeréken a KKK Kaposvárra látogatott a soproni kerekesszékes kosárcsapat, hogy a Kaposvári KK játékosaival részt vegyenek egy közös játékos kosárlabda edzésen. A LáriFári Alapítvánnyal érkező mozgássérült vendégek is kipróbálhatták magukat ebben a sportban.

Kiraboltak egy trafikot Kaposváron - frissítve!

Kiraboltak egy trafikot Kaposváron - frissítve! Kiraboltak egy dohányboltot szerdán délután Kaposváron, az Ady Endre utcában. Az illető felfegyverkezve követte el a bűncselekményt - tudtuk meg Méhes Dórától, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Egy férfi és egy nő találkozása

Egy férfi és egy nő találkozása A történet úgymond banális. Amilyen az életünk. Pont, mint bárkié. Jon Fosse: A tél című darabját szerdán mutatják be a Csiky Gergely színház stúdiójában. A két szereplő Mészáros Sára és Őze Áron küzdelmét, vívódását követhetjük végig a színpadon.
A baloldali pártokkal együtt bukott a médiájuk is

A baloldali pártokkal együtt bukott a médiájuk is

A választások után még bizonyosabb, hogy ezek a „halmozott sérelmek” egyszerűen nem voltak...
Kétkeréken a KKK

Kétkeréken a KKK

Kaposvárra látogatott a soproni kerekesszékes kosárcsapat, hogy a Kaposvári KK játékosaival...
Kiraboltak egy trafikot Kaposváron - frissítve!

Kiraboltak egy trafikot Kaposváron - frissítve!

Kiraboltak egy dohányboltot szerdán délután Kaposváron, az Ady Endre utcában. Az illető...
Egy férfi és egy nő találkozása

Egy férfi és egy nő találkozása

A történet úgymond banális. Amilyen az életünk. Pont, mint bárkié. Jon Fosse: A tél című...
Az e-mail címeket nem tároljuk!
Bezár

 Hírek

bereczk-térkép
Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Nézze meg, hol lesz út- és járdafelújítás!

Zajlik a Bereczk Sándor Út- és Járdafelújítási program második üteme, több mint 50 utca útburkolata újul meg. Ezeket a helyeket rápakoltuk egy térképre és online megtekinthetővé tettük. Kattintson, és keresse meg utcáját!
Napi traffipax információ

Napi traffipax információ

A rend őrei ezen a héten is drága autós portrét készítenek azokról, akik nem tartják be a sebességhatárokat. Ne szegjék meg a közlekedés szabályait, sietni sem érdemes. A napi traffipax információból kiderül, hogy melyik utakon terveznek mérést.
szent györgy-nap
Munkaszünetel a rendőrség

Munkaszünetel a rendőrség

Szent György nap, a rendőrség napja alkalmából április 24-e a rendőrség hivatásos állománya számára munkaszüneti nap - tájékoztatták lapunkat.