Gólcsúcsot ért el a SIM-Team

2017. 04. 20., csütörtök, 08:13

A 13. forduló mérkőzései a Maker Autó-C csoportban sok gólt és sima győzelmeket eredményeztek. Szoros, kiélezett küzdelmet sajnos nem láthattunk. A listavezető húsz találat felett ért el az Igal ellenében.

A gólvadászok kitettek magukért a játéknapon, többen értek el háromnál több találatot, hozzájárulva ezzel csapatuk jelentűs különbségű győzelméhez.

A Maker Autó-C csoport eredményei:

Somogy Sportja All Stars-Megmentők 3-0
Játék nélkül

M-Car Bérautó-Matracvarázs 7-2
Góllövők: Pápai 4, Horváth, Magyar Cs., öngól, ill. Major, Nock.
A játék minden elemében jobban teljesítő M-Car megérdemelten nyerte meg a nap első találkozóját. A Matracvarázs csak ideig-óráig tudott méltó ellenfél lenni.

Bárány Fogadó-Pek-Snack Balatonátúszàs 6-2
Góllövők: Horváth M. 3, Simon 2, Réfi, ill. Farkas, öngól.
A mérkőzést végig a Bárány Fogadó alakulata irányította, Horváth Milán mesterhármasával magabiztos győzelmet arattak, megőrizve ezzel a harmadik pozíciójukat.

Sim-Team-Igal SE 23-0
Góllövők: Simon R. 6, László 6, Simon M. 5, Tabi 4, Szilvai 2.
Gólrekordot ért el a SIM-Team csapata, ennyi találatot eddig még egyik alakulat sem ért el a bajnokságban. Igal gárdája kevés ellenállást tanúsított a mai nap folyamán.

Royal Fröccs-Adrenalin FC 9-0
Góllövők: Dervalics 3, Májer Balázs 2, Májer B., Pudes, Varga, öngól.
A nap záró találkozóján is nagyarányú győzelem született. A Royal Fröccs tetszés szerint érte el góljait, míg az ellenfél csatárai gólképtelennek bizonyultak.

A következő forduló (04.26.) párosítása: 16.45 Megmentők-Royal Fröccs, 17.30 Adrenalin FC-M-Car Bérautó, 18.15 Igal SE-Bárány Fogadó, 19.15 Matracvarázs-SIM Team, 20.00 Pek Snack Balatonátúszás-Somogy Sportja All Stars.